Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel goed restaurant.”
Beoordeling van Treyvaud's

Treyvaud's
Geclassificeerd als nr. 13 van 201 Restaurants in Killarney
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 15 US$ - 28 US$
Keukens: Iers, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
15 augustus 2017 beoordeeld

We waren hier twee maal in juli. Fantastische vissoep (chowder), prima vis (cod) en steak. Klassiek restaurant met vriendelijke bediening.

Bedank pauldw59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (678)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 678 beoordelingen

18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier vanavond heerlijk gegeten. Een paar Ierse recepten waaronder de 'fish cakes'. Hoofdgerecht was vooral de 'cod' super, een aanrader. Erg vriendelijke bediening.

Bedank Elma H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Treyvauds, Owner van Treyvaud's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2017
Google-vertaling

Thank you Elma!!

Paul Treyvaud

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier twee keer gegeten omdat we niet konden kiezen tussen alle lekkere dingen op de kaart.
Vriendelijk personeel, snelle service ondanks de drukt en heerlijk eten!
Aanrader!

Bedank Elsje12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2014 beoordeeld

Heerlijke zalm en hake gegeten. Zelden zo lekker geproefd. Tel de vriendelijke bediening erbij op en je hebt een fantastische avond.

    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Emguddee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Treyvauds, Owner van Treyvaud's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juni 2014

Hi Emguddee. Grote Afbeelding en grote herziening!! Heel hartelijk bedankt

Paul Treyvaud

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk gegeten.
een goed gevulde Vis chowder met als hoofdgerecht op de huid gebakken zalm. Zeer lekker en aan tafel gebracht door zeer attente en vriendelijke bediening.

Bedank PeterV1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Treyvauds, Owner van Treyvaud's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2014

Hi PeterV. Blij dat je genoten hebt van alles. Bedankt voor het posten van uw beoordeling

Paul Treyvaud

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Treyvaud's bekeken, bekeken ook

 

In Treyvaud's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding