Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en vriendelijk!”
Beoordeling van Bricín Restaurant

Bricín Restaurant
Geclassificeerd als nr. 4 van 203 Restaurants in Killarney
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen, Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
16 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke en snelle bediening, het eten is lekker! Een aanrader, maar je reserveert best als je niet wilt wachten

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank JanIvens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.776)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.776 beoordelingen

1 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is dat de gastvrouw van ons B&B ons dit restaurant had aanbevolen anders waren we er waarschijnlijk aan voorbij gelopen. Het zit boven een winkel namelijk. Het is een geweldig ingericht restaurant. Erg gezellig en typisch Iers. Heel vriendelijke en professionele bediening. En het eten was heerlijk. De specialiteit, een pannenkoek met een vulling van lamsvlees, was heerlijk. Wijn ook prima. Prijs-kwaliteitsverhouding is eveneens goed. Kortom, een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 7759Marieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een vriendelijk ontvangst. Echt nog een gastheer die je ontvangt met veel aandacht voor de gasten. Er wordt een praatje gemaakt met alle gasten. Bediening is ook erg goed.

En dan het eten. Echt top.
Reserveren is aan te bevelen.

Als je voor kwart voor 7 binnen bent kan je gebruikmaken van het zg early bird menu. Is goedkoper en daar houden nederlanders van

Datum van bezoek: september 2017
Bedank driepitter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn verwachtingen waren hoog. Helaas werden deze niet waar gemaakt. Het eten was goed maar niet bijzonder. Naast ons zat een grote groep. Het was net een kippenhok. Het zit een flinke vaart in. Beetje een fabriek idee. Niet voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Wander237988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime keuze met speciaal geprijsde early bird menus vorige gasten die tussen 18. 00 en 18.45 komen. De specialiteit is boxty, een Ierse pannekoek met een heerlijke vleesvulling naar keuze.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank RonaldGase
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bricín Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Bricín Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding