Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent food!!”
Beoordeling van The Quay Street Kitchen

The Quay Street Kitchen
Geclassificeerd als nr. 7 van 542 Restaurants in Galway
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Europees, Iers
Dineropties: Diner, Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Typisch Iers cafe aan een leuke straat waar veel live muziek is. De kaart biedt typisch Ierse gerechten die erg smaakvol zijn. Aanrader is ook het lokale bier: Galway Hooker

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank beauf799
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.058)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.059 beoordelingen

7 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De bediening is er erg vriendelijk, het eten is goed en er hangt een gezellige sfeer! We hebben lekker buiten onder een terrasverwarmers gedineerd maar binnen zag het er ook goed uit!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank JoenHannie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2017 beoordeeld

Na een wandeling door Galway zijn we hier beland.
We hadden geluk dat er nog een plaatsje was want veel tafeltjes zijn er niet. Dat maakte het gezellig. Het interieur is ook leuk aangekleed.
Het eten was superlekker. We namen de vegetarische schotel en het lamsboutje.
Genieten hier!

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ellenverniers76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant valt bijna niet op, maar is een parreltje. Eten is vers, wordt mooi gepresenteerd en bediening is vriendelijk. Had een wrap met hummus, falafel en lekker knapperig gegrilde groenten. Mijn tafelgenoot een sandwich kip en bacon. Konden kiezen om daarnaast nog chips of soep te nemen, maar is absoluut niet nodig. Hadden meer dan genoeg aan dit.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank ingridd449
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

In deze straat tref je naast veel winkels ook veel restaurants waar je goed kunt lunchen en/of dineren. Ook veel keus in visgerechten. Is voor ieder wel iets te vinden.

Datum van bezoek: juli 2016
1  Bedank Henny T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Quay Street Kitchen bekeken, bekeken ook

 
Galway, County Galway
 

In The Quay Street Kitchen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding