Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.947)
Beoordelingen filteren
3.947 resultaten
Waardering van reizigers
1.650
1.464
547
185
101
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.650
1.464
547
185
101
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.947 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2018 via mobiele applicatie

Mooi oud gebouw met grappige inrichting waarin oude details mooi verwerkt zijn. Ruime comfortabele kamers. Goede bediening, vriendelijke mensen. Alleen in ontbijtzaal druk geloop langs je tafel als je in het voorste stuk zit. Eten ook prima.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kaatje25871
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrinityCityHotel, Front Office Manager van Trinity City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2018
Google-vertaling

Dear kaatje25871,


Many thanks for the fantastic review posted recently and for taking the time to share your experience with us.

On behalf of everybody here, thank you for your kind comments which I have shared with the team here. I hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again.

Kindest Regards,
Claire Murray
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2018

Hebben 5 dagen gelogeerd in dit prachtige hotel. Het is uniek, stijlvol en ongelooflijke mooie kamers, ontworpen in een modern jasje. Het is supermooi en klasvol. Een zeer hartelijke welkom en je voelt je hier onmiddellijk op je gemak! Het restaurant is zeer origineel, met een prachtige binnentuin, waarin 2 levensgrote beelden van een kameel staan, omringd door planten. Er staat in het restaurant een statige, gebeeldhouwde schouw waar je zalig rustig en romantisch kan dineren. prachtig! Het zeer vriendelijke personeel, zowel in de bar, restaurant, aan de receptie, de mensen van de valet, ze zijn topklasse! Het eten was overheerlijk, de wijn zeer lekker, kortom niks dan positieve dingen te vertellen. Het ligt in het centrum, maar toch rustig om te slapen, en je bent op 5 minuten wandeling aan Trinity College. Dit is voor ons een echt klassehotel, waar wij zeker terug naar zullen gaan. Een aanrader!

Kamertip: Alle kamers zijn zo goed geïsoleerd, dat je overal een rustige nacht hebt.
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kunstgenieters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrinityCityHotel, Front Office Manager van Trinity City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2018
Google-vertaling

Dear kunstgenieters,

Many thanks for the lovely review posted recently and for taking the time to share your experience with us.

We really do appreciate you taking the time and trouble to post it. I was delighted to read that you had some memorable dining experiences with us and that you enjoyed your stay so much.

I hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again soon.

Kindest Regards,
Claire Murray
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2018

HetTrinity City Hotel ligt aan een redelijk drukke straat, waardoor je het verkeer er hoort vanuit je kamer. We hadden een (duurdere) Executive kamer aan de straatkant. Dublin is een feeststad dus is er tot redelijk laat wel wat lawaai op straat.
Hotel zelf is een klein beetje verouderd en zou best wel eens een klein opknapbeurtje kunnen gebruiken. Alles was wel zeer netjes.
De ligging is een goed ten opzichte van de bezienswaardigheden, winkels, pubs, restaurants en bars. Bus/tram en trein zijn te nemen op wandelafstand.
Eigenlijk hadden we eerst een ander hotel op het zicht in het Temple Bar district, maar ik ben blij dat we dat niet gedaan hebben.
Het ontbijt is vooral heel Iers/Engels en was niet zo mijn ding.
Op zondagmorgen was de ontbijtruimte te klein, maar de andere dagen was er plaats genoeg.
Het restaurant is wel van heel hoog niveau, we hebben er heerlijk gegeten.
Meestal is er ook in de lobby een heel vriendelijke heer die je met alles kan helpen, taxi, tickets, bezienswaardigheden, mapjes enz....
Niet Wauw, maar toch wel een fijn hotel om een paar dagen te zijn.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tinne1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrinityCityHotel, Front Office Manager van Trinity City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2018
Google-vertaling

Dear Tinne1972,

Thank you for taking the time to send us your feedback following your recent stay and for your wonderful comments.

Our guests are our highest priority and we are delighted you had an enjoyable stay in Dublin. It certainly was our pleasure to look after you.

I look forward to the opportunity of welcoming you back again in the near future and please do not hesitate to contact me I can I ever be of any assistance.

Kind Regards,
Claire Murray
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel, speciaal ingericht kamers ok wat oud maar ok alleen ‘s morgens geen warm water ! Is goed gelegen ontbijtbuffet is heel uitgebreid personeel vriendelijk en behulpzaam aanrader voor passage.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank nicost29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrinityCityHotel, Front Office Manager van Trinity City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juni 2018
Google-vertaling

Dear nicost29

Many thanks for the lovely review and for taking the time to share your experience with us.

We really do appreciate you taking the time and trouble to post it. I was delighted to read how much you enjoyed your stay and I hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again soon.

Kindest Regards,
Claire Murray
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2018 via mobiele applicatie

Goed hotel op een zeer centrale locatie in Dublin. Mooie kamer, schoon en een prima bed. Helaas wel gehorig, zowel vanaf de gang als vanaf de straat en brandweercentrale (die niet schroomt de sirenes in de vroege ochtend te testen). Vriendelijk en behulpzaam personeel in de lobby. Wel een paar bijna-botsingen met overig personeel wat de lift in en uit gaat. Goed om te weten: de bus naar de luchthaven vertrekt recht tegenover het hotel! Over all een prima hotel voor een citytrip!

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Sybrich V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrinityCityHotel, Front Office Manager van Trinity City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2018
Google-vertaling

Dear Sybrich V,

Thank you for taking the time to rate your recent stay with us on TripAdvisor.

The team and I are delighted that you have enjoyed your recent stay with us and take heart from the positive sentiments you have expressed regarding the service levels we have provided.

We look forward to an opportunity to welcome you back to the Trinity City Hotel in the near future.

Warmest Regards,

Claire Murray
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken