Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
LR_Holland
Den Haag, Nederland

Fijn hotel met een mooie ligging aan de rivier.

5,0 van 5 bollen3 dec 2023 beoordeeld
Tijdens een rondreis door Schotland verbleven we 1 nacht in het Glen Mhor Hotel.
Het hotel ligt op een mooie plek aan het water, met een parkeerterrein voor de auto achter het gebouw. Comfortabele kamer, fijne bedden, en vriendelijk personeel.
De beste prijs-kwaliteit verhouding van alle hotels die we deze week bezochten.
Datum van verblijf: december 2023
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Glen Mhor Hotel and Uile-bheist, Sales van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 13 dec 2023
Good Morning,

We are delighted you enjoyed your stay at the Glen Mhor Hotel.

All feedback is appreciated and passed onto the team.

We hope to welcome you back soon.

Best Wishes,

Team Glen Mhor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Exterior
€ 398
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 398
0.3 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Zwembad
Exterior view
€ 219
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 208
  • Hotels.com
0.5 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
€ 246
€ 148
  • Hotels.com
  • StayForLong
    € 246
  • Algotels
0.4 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 320
  • Expedia.com
    € 356
2.0 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 248
  • Expedia.com
    € 255
0.8 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Travelodge
  • Vio.com
    € 122
  • Algotels
2.4 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 183
  • Algotels
0.6 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Restaurant
Roomservice
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 181
  • Expedia.com
    € 188
3.6 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 139
  • Expedia.com
    € 146
0.3 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
  • Expedia.com
    € 312
  • Vio.com
    € 261
  • Hotels.com
15.7 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Inverness bekijken
Beoordelingen (2.822)
Beoordelingen filteren
2.822 resultaten
Waardering van reizigers
939
814
515
302
252
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
939
814
515
302
252
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.822 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juni 2023 via mobiele applicatie

Ik heb hier twee nachten een kamer gehad, waarvan beide nachten een feest was. De feestzaal is onder de slaapkamers en de feesten zijn met live bands. Slapen kun je wel vergeten hier. Er is absoluut geen service. Iedereen zegt tja het is zo, we kunnen er niets aan veranderen. Tenzij je zelf pas in de vroege uurtjes gaat slapen zou ik hier geen kamer boeken.

Kamertip: Niet boeken als je van een rustige nacht houdt.
Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank 153nicolev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 januari 2023 via mobiele applicatie

Een schitterend hotel met heel vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Een hele fijne kamer. Een heerlijk hotel om Inverness te bezoeken.
Je kunt er heerlijk eten en ‘s avonds aan de bar een drankje doen.
Het ontbijt is ook heerlijk.
Al met al een heel fijn hotel waar ik graag nog een keer naar toe wil.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sandravN6449QU
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 september 2022 via mobiele applicatie

We hadden een kamer achter de keuken van het restaurant. De kamer was oud en had een vieze geur. De bedden kraakten, slechte matrassen. Naast ons was een andere kamer met een gemeenschappelijke deur waardoor we geen privacy hadden. Er werd niet schoongemaakt, geen opgemaakte bedden en geen propere handdoeken.
We hebben dit gemeld aan de receptie, de manager excuseerde zich voor het ongemak maar daar bleef het bij. Dit verblijf bracht onze mooie Schotlandreis in mineur.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Curiosity17219832428
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel Moine, General Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2022
Google-vertaling

Dear Guests,

So sorry to hear of your disappointing experience.
You came to us to complain about the size of the room...no to report any issue about cleanliness.
We would have done our upmost to rectify the situation otherwise.
The hotel was full and we were unable to give you an other option unfortunately.
Sincere apologies again.

Best regards

Emmanuel Moine and Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2022

We zaten in een ruime schone kamer. Het hotel is leuk opgezet, met verschillende 'huizen'. De parkeerplaats was even zoeken, maar dit kwam alleen omdat ze aan het verbouwen waren. De locatie van het hotel is perfect, aan de rivier en 3 minuten lopen naar de winkelstraat! Het ontbijt was ook prima.

Datum van verblijf: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank linsey96
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel Moine, General Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for your lovely review.
We are very pleased that you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you again soon.

Kind regards

Emmanuel Moine and Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019

Dat hotel is heel verzorgd , het leuke er aan dat jou kamer in een na gelegen appartement is heel knap gedaan , het ontbijt/avondeten is dan in het hoofdgebouw van het hotel met er naast een pub , het eten is zeer goed , ze zijn heel vriendelijk de winkelstraat 5 minuten te voet

Kamertip: Alle kamer perfect
Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Wietzebram
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken