Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
brianroes
Bloemendaal, Nederland

Glen mohr

3,0 van 5 bollen13 okt 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Schoon, mooi uitzicht, goede ligging, vriendelijk personeel, maar bijzonder oud sanitair, oude vloerbedekking, heel kleine badkamer (moeilijk op het toilet achter de deur te komen), gehorig, luidruchtige leidingen bij het toilet, zijwaarts langs het bed lopen om er langs te komen. Al met al evenveel plus punten als min punten, het is maar waar je waarde aan hecht.
Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel M, Public Relations Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 23 okt 2018
Het spijt me dat u teleurgesteld was over uw recente verblijf in het Glen Mhor hotel, dit is nooit onze bedoeling.

Ik ben blij dat je genoten hebt van het personeel en ook van het uitzicht dat we kunnen bieden.

We hopen je weer te zien.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 123
  • Vio.com
0.7 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Restaurant
Bar/lounge
Exterior
€ 236
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 236
  • Agoda.com
    € 224
  • Hotels.com
    € 236
0.3 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Zwembad
€ 148
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 148
  • Hotels.com
    € 148
  • Tripadvisor
    € 148
0.4 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Bedroom Single
€ 134
  • Expedia.com
    € 152
  • Agoda.com
    € 113
  • Hotels.com
    € 152
0.6 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Restaurant
Roomservice
€ 243
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 240
  • Skyscanner.com
    € 226
  • Hotels.com
    € 240
1.1 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis parkeren
Zwembad
€ 135
  • Vio.com
2.7 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis parkeren
€ 277
  • Hotels.com
    € 277
  • Expedia.com
    € 277
  • Vio.com
2.0 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 190
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 192
  • Hotels.com
    € 163
  • Vio.com
0.3 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
€ 239
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 196
  • Hotels.com
    € 196
  • Vio.com
15.7 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Trip.com
  • Skyscanner.com
    € 90
  • Travelodge
    € 98
2.4 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis parkeren
Meer hotels in Inverness bekijken
Beoordelingen (2.806)
Beoordelingen filteren
2.806 resultaten
Waardering van reizigers
935
811
510
300
250
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
935
811
510
300
250
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 2.806 beoordelingen
Beoordeeld op 9 oktober 2018

De ligging is uitstekend, mooi aan het water met uitzicht op de kathedraal en het centrum op loopafstand. Het hotel is een samenvoeging van meerdere oude panden, wij slapen in wat het hoofdgebouw was. De kamer was wel goed, maar het bed een ramp, een oud matras waar als je je omdraait de veren met kling-kling reageren, met rugpijn wakker geworden. Misschien moet de manager eens een nachtje in kamer 215 slapen om het te ervaren. De badkamer is ook in orde. Maar dan het personeel, aan de balie was men professioneel zakelijk zonder enige hartelijkheid en bij het ontbijt een dieptepunt aan ongeïnteresseerde en humeurige medewerkers, een snauwerige vraag naar je kamernummer, geen oogcontact geen vriendelijk woord. Het ontbijt zelf was lekker.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Leon B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel M, Public Relations Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2018
Google-vertaling

Dear guest,
many thanks for posting your review, we do appreciate that your bed wasn't comfortable and that you found attendance insufficient.
We are sorry about this issue – it is not the level of service we pride ourselves on providing and know it is not what you have come to expect of the Glen Mhor hotel.
We will certainly take your comments on board and use it to make improvements.
We do apologise and hope that we can regain your faith in Glen Mhor.
Kind regards,
Magda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een nacht geslapen in dit hotel. Inchecken duurde even door mensen die geen Engels spraken. Wij sliepen in The Alexander, kamer 216; paar trappen op met bagage. Kleine kamer met goed bed en schone badkamer. Douche is zeer klein. Ontbijt prima verzorgt. Parkeren kan achter het hotel.

Toch zouden wij adviseren om Inverness te mijden. Het is er druk en eigenlijk is er weinig te beleven.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BushBeast
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel M, Public Relations Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2018
Google-vertaling

Dear guest,
many thanks for posting your review.
We are glad that you found your room clean and also that you have enjoyed our breakfast.
Regarding size of room- what you have booked was a classic room; should you need more space please consider upgrading room to river view or deluxe river view.
We are sorry to hear that you have had a slow check in, not sure what the reason was though since all receptionist speak fluent English.
We do hope to see you here at the Glen Mhor again, perhaps once the high season is over to allow you to discover Inverness a little more.
Kind regards,
Magda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2018 via mobiele applicatie

Heel mooie en ruime kamer met schitterend uitzicht. Korte afstand van centrum. Echter vrij gehorig; zowel lawaai van buiten als binnen (kamer ligt boven diner/ontbijtzaal). Gordijnen weinig verduisterend.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Angela V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel M, Public Relations Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Angela,
many thanks for posting you review and highlighting both good and bad sides of your stay.
We are glad that you liked your room with a lovely river view.
Regarding noise issue- we totally appreciate that you found the room noisy and would like to apologise for this inconvenience.
We do get busy at both hotel and restaurant which may affect the rooms located above the kitchen/restaurant however what you could do in the future is requesting a quiet room.
We do hope to see you at the Glen Mhor in the future.
Yours sincerely,
Magda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Hier een nacht geslapen op onze rondreis door Schotland. We kregen een grote kamer in een cottage. Prima geslapen. Restaurant in hotel heeft lekker eten tussen 15 en 20 pond. Ontbijt kostte 12,50 pond extra maar het was een prima ontbijtbuffet met alles er op en er aan. We waren helemaal tevreden met het Glen Mhor hotel.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Rijdocent
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 september 2017

Bij aankomst leek het nogal ingewikkeld omdat het hotel bestaat uit enkele naast elkaar gelegen afzonderlijke gebouwen. Het onthaal was evenwel héél vlot zodat alles snel duidelijk was. Hotel ligt dus in zeer mooi gerestaureerde panden met prachtige badkamer en heerlijk bed. Het personeel is professioneel geoefend doordat daar blijkbaar ook veel huwelijks- en andere feesten georganisserd worden. Heel open en vriendelijke schotse sfeer ! Prima

Kamertip: Ik denk dat elke kamer zo verschilt van de andere dat hier geen aanbeveling mogelijk is
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Raoul C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
glenmhormanager, General Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Many thanks for your kind reviews.
We are glad you enjoyed the hotel and look forward to welcoming you again.

Best regards

Emmanuel M

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken