Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
BushBeast
Sint Odiliënberg, Nederland

Onnodige tussenstop

3,0 van 5 bollen9 aug 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een nacht geslapen in dit hotel. Inchecken duurde even door mensen die geen Engels spraken. Wij sliepen in The Alexander, kamer 216; paar trappen op met bagage. Kleine kamer met goed bed en schone badkamer. Douche is zeer klein. Ontbijt prima verzorgt. Parkeren kan achter het hotel.

Toch zouden wij adviseren om Inverness te mijden. Het is er druk en eigenlijk is er weinig te beleven.
Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel M, Public Relations Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 10 aug 2018
Dear guest,
many thanks for posting your review.
We are glad that you found your room clean and also that you have enjoyed our breakfast.
Regarding size of room- what you have booked was a classic room; should you need more space please consider upgrading room to river view or deluxe river view.
We are sorry to hear that you have had a slow check in, not sure what the reason was though since all receptionist speak fluent English.
We do hope to see you here at the Glen Mhor again, perhaps once the high season is over to allow you to discover Inverness a little more.
Kind regards,
Magda
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Exterior
€ 307
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 307
0.3 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Zwembad
Exterior view
€ 245
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 232
  • Hotels.com
0.5 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
€ 147
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Vio.com
0.4 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
€ 188
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Trip.com
3.6 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 353
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 318
  • Agoda.com
    € 287
  • Hotels.com
    € 318
15.7 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 319
  • eDreams
2.0 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Travelodge
  • Vio.com
    € 127
  • Algotels
2.4 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis parkeren
Exterior
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 223
  • Algotels
0.8 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 149
  • Expedia.com
    € 187
0.6 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Restaurant
Roomservice
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 197
  • Expedia.com
    € 207
0.3 km van The Glen Mhor Hotel & Apartments
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Inverness bekijken
Beoordelingen (2.824)
Beoordelingen filteren
2.824 resultaten
Waardering van reizigers
940
814
515
302
253
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
940
814
515
302
253
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 2.824 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2018 via mobiele applicatie

Heel mooie en ruime kamer met schitterend uitzicht. Korte afstand van centrum. Echter vrij gehorig; zowel lawaai van buiten als binnen (kamer ligt boven diner/ontbijtzaal). Gordijnen weinig verduisterend.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Angela V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emmanuel M, Public Relations Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Angela,
many thanks for posting you review and highlighting both good and bad sides of your stay.
We are glad that you liked your room with a lovely river view.
Regarding noise issue- we totally appreciate that you found the room noisy and would like to apologise for this inconvenience.
We do get busy at both hotel and restaurant which may affect the rooms located above the kitchen/restaurant however what you could do in the future is requesting a quiet room.
We do hope to see you at the Glen Mhor in the future.
Yours sincerely,
Magda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Hier een nacht geslapen op onze rondreis door Schotland. We kregen een grote kamer in een cottage. Prima geslapen. Restaurant in hotel heeft lekker eten tussen 15 en 20 pond. Ontbijt kostte 12,50 pond extra maar het was een prima ontbijtbuffet met alles er op en er aan. We waren helemaal tevreden met het Glen Mhor hotel.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Rijdocent
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 september 2017

Bij aankomst leek het nogal ingewikkeld omdat het hotel bestaat uit enkele naast elkaar gelegen afzonderlijke gebouwen. Het onthaal was evenwel héél vlot zodat alles snel duidelijk was. Hotel ligt dus in zeer mooi gerestaureerde panden met prachtige badkamer en heerlijk bed. Het personeel is professioneel geoefend doordat daar blijkbaar ook veel huwelijks- en andere feesten georganisserd worden. Heel open en vriendelijke schotse sfeer ! Prima

Kamertip: Ik denk dat elke kamer zo verschilt van de andere dat hier geen aanbeveling mogelijk is
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Raoul C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
glenmhormanager, General Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Many thanks for your kind reviews.
We are glad you enjoyed the hotel and look forward to welcoming you again.

Best regards

Emmanuel M

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2017

Het oorspronkelijke hotel is uitgebreid met een stuk of 9 aanpalende woningen waarin kamers en appartementen. Het oude hotel straalt nog wat grandeur uit. De kamers in de annexen zijn wat samengeraapt gemeubileerd. Bedden zakken door en rollen gemakkelijk tegen de muur aan bv bij omdraaien. koffie/thee op de kamer. Badkamer redelijk maar wel twee soorten tegels door elkaar gebruikt. Douche in bad met uitglijmogelijkheden.Betaald parkeren bij hotel op grind wat veel lawaai geeft bij wegrijden. Restaurant wordt bediend door Roemenen en heeft een gemiddelde kwaliteit in bediening en etenaanbod. Leek meer op barmeals.Wil er niet meer naar toe

Kamertip: Als het dan moet vraag om kamer in het oorspronkelijke hotel
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 3545Kirsten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
glenmhormanager, General Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2017
Google-vertaling

Dear Guests,

We are sorry to hear of your disappointment.

We will take the time to review the comments made and we will use your feedback as part of our on-going commitment to improve.

Yours sincerely,

Emmanuel M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2016

rustig hotel vlak naast de rivier zeer vriendelijke staf mooie eenpersoonskamer zeer goed ontbijt ook gezellige bar met een barman die zijn vak kent een aanrader het centrum is op vijf minuten te bereiken

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank houtemgiba
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
glenmhormanager, General Manager van The Glen Mhor Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

We were very pleased to hear that you liked the hotel and experienced the best of it.
Your comments have been passed on to the team.
We look forward to welcoming you again soon.

Best regards

Emmanuel M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken