Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Lisa v
Vlissingen, Nederland

diner

Beoordeling van Bunchrew House Hotel
3,0 van 5 bollen10 mrt 2019 beoordeeld
De nacht in Bunchrew House doorgebracht met diner en ontbijt. Diner was heel goed verzorgd maar wel overpriced en (hoewel we geen grote eters zijn) was het te weinig. Though very nice; the main dish could pass well voor een starter! Nice vegetarian options.
Datum van verblijf: maart 2019
Kamertip: Vraag of de ramen open kunnen want dat is niet bij iedere kamer.
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nigel P, General Manager van Bunchrew House Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 9 apr 2019
Dear Elisabeth v,

It was a pleasure to welcome you for our 'Winter Luxury Break'.

Thank you for taking the time to write such a lovely review and for your kind comments about this beautiful house, the quality of the food, attentive service from the team, and our beautiful surroundings which is very much appreciated.

We look forward to welcoming you back again soon!

Fanacht le fáilte is fiche tú sa Highlands!
A warm welcome awaits you in the Highlands!

Kind regards,

Nigel

Highland Country House Hotel of the Year 2018
Highland Wedding Hotel of the Year 2018 / 2019

Bunchrew House Hotel com
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 118
  • Vio.com
4.4 km van Bunchrew House Hotel
Restaurant
Bar/lounge
€ 237
€ 213
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 237
  • Expedia.com
    € 237
  • Vio.com
    € 237
4.9 km van Bunchrew House Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 122
Go to your Happy Price
  • Vio.com
    € 101
  • Skyscanner.com
    € 97
  • Travelodge
    € 101
6.2 km van Bunchrew House Hotel
Gratis parkeren
€ 245
  • Priceline
    € 249
  • Agoda.com
    € 217
  • Expedia.com
    € 236
5.6 km van Bunchrew House Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Exterior
€ 338
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 338
  • Agoda.com
    € 334
  • Hotels.com
    € 338
4.4 km van Bunchrew House Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Exterior
€ 198
  • Expedia.com
    € 198
  • Vio.com
    € 182
  • Priceline
    € 208
5.3 km van Bunchrew House Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 148
  • StayForLong
  • Algotels
  • Expedia.com
4.3 km van Bunchrew House Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 107
  • Vio.com
6.9 km van Bunchrew House Hotel
Gratis parkeren
€ 213
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 188
  • Agoda.com
    € 175
  • Hotels.com
    € 186
5.7 km van Bunchrew House Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 270
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 270
  • Vio.com
    € 230
  • Hotels.com
    € 270
14.2 km van Bunchrew House Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Inverness bekijken
Beoordelingen (1.154)
Beoordelingen filteren
1.154 resultaten
Waardering van reizigers
777
248
79
34
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
777
248
79
34
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.154 beoordelingen
Beoordeeld op 7 januari 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel. Heel erg sfeervol: eikenhouten lambrizering, tapijt, hertekoppen aan de muur. High tea, diner en breakfast (a la carte) waren uitstekend. Personeel vriendelijk en service gericht. Ligging direct aan het water, fantastisch uitzicht.
Kamers ruim en schoon. Goede bedden.
Als je wilt genieten van een authentiek Engels/Schotse sfeer en goed eten belangrijk vindt, kies dan voor dit hotel.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank arjanj2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nigel P, General Manager van Bunchrew House Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2019
Google-vertaling

Dear Arjan J,

It was a pleasure to welcome you for our 'Winter Luxury Break'.

Thank you for taking the time to write such a lovely review and for your kind comments about this beautiful house, the quality of the food, attentive service from the team, and our beautiful surroundings which is very much appreciated.

We look forward to welcoming you back again soon!

Fanacht le fáilte is fiche tú sa Highlands!
A warm welcome awaits you in the Highlands!

Kind regards,

Nigel

Highland Country House Hotel of the Year 2018
Highland Wedding Hotel of the Year 2018 / 2019

Bunchrew House Hotel com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2017

De kamers zijn ouderwets (maar dat is fijn) maar zeer ruim!
Het eten is er fantastisch lekker!
Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam!
Dit is zeker een aanrader.
Het enige nadeel is dat je een taxi moet huren of een wagen ter plekke huren.

Kamertip: Zicht op het meer.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bert014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nigel P, General Manager van Bunchrew House Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2017
Google-vertaling

Dear Bert014,

Thank you for your taking the time to write such a lovely review.

We were pleased to hear that you enjoyed your stay with us and have passed your kind comments around the team.

If considering a future trip Hire Car Companies will deliver cars direct to the hotel, or alternatively their is the local bus route into Inverness or as you said a taxi ride (3 Miles) into the town centre.

We look forward to welcoming you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2017

Dit hotel is zeer de moeite waard. Niet alleen ziet het er erg mooi uit en ligt het fantastisch aan de noordelijke Noordzee, maar ook de bediening en de kwaliteit van het restaurant zijn zeer goed.
Dichtbij Inverness gelegen (KML vliegt rechtstreeks vanaf Schiphol op Inverness).

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rinofino
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nigel P, General Manager van Bunchrew House Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2017
Google-vertaling

Dear Rinofino,

Thank you for your taking the time to write such a lovely review.

We were pleased to hear that you enjoyed your stay with us and have passed your kind comments around the team.

We look forward to welcoming you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is in een mooi pand aan het water, circa 15 minuten van Het centrum van Inverness. Het gebouw is een landhuis en de inrichting is typisch Brits, veel vloerbedekking en donker hout. De kamers zijn ruim, de bedden oké, er stond een grote strijkplank in de kast (?), de verwarming kon niet uit, de tv functioneerde niet. De mensen die er werken zijn aardig, de sfeer een beetje stijf. Het ontbijt is lekker. De bar heeft 18 soorten gin (misschien nu al meer) en de barman heeft er verstand van.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 842SandraS
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 december 2015 via mobiele applicatie

Na een weekendje Edinburgh via de A82 naar Bunchrew gereden. Wat een ontzettend leuk en bijzonder hotel in de Schotse Hooglanden! In dit Manor House doe je een stapje terug in de tijd en staat gastvrijheid en service hoog in het vaandel.
Na hartelijke ontvangst werd meteen gevraagd of we die avond ook wilden dineren en konden we het dagmenu alvast bekijken. Daarna naar de ruime, fraaie kamer. Je waant je meer logee dan hotelovernachter. Voorafgaand aan diner een lekkere whisky bij de haard in de bar, waar we onze dinerwensen konden doorgeven. Vervolgens naar onze tafel begeleid in de gezellige en fraaie dinerzaal. Kwaliteit van eten en bediening is echt geweldig. Stoel aanschuiven, servet op schoot, alles keurig!
Na een heerlijk diner nog een lekkere whisky bij de haard. Prima overnachting en vervolgens een geweldig ontbijt met dito uitzicht. Vanuit inverness prima gelegenheid om dagtripjes te ondernemen. Echt een aanrader! We verbleven 2 nachten, er schijnen ook goede aanbiedingen te zijn vanuit het hotel zelf, moeite waard even te checken.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SandervanPijkeren
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken