Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Edinburgh
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk eten”
Beoordeling van Pataka

Pataka
Geclassificeerd als nr. 12 van 3.058 Restaurants in Edinburgh
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indiaas
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
24 juli 2019 beoordeeld

Grappig personeel en heerlijk eten hier bij Pataga in Edinburgh. We hebben de kok een selectie laten maken. Geen spijt van. Aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank arjananita
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pataka190, Manager van Pataka, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2019

Bedankt voor je review. Erg blij om te lezen dat je ons personeel grappig vond en het eten erg goed. Ik hoop je te zien de volgende keer dat je in Edinburgh bent.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.263)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.263 beoordelingen

12 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn vanwege de goede recensies naar dit restaurant gegaan. Een goede keuze. Heerlijk Indiaas eten, zoals ook in India geserveerd wordt.
Lekker spicy! Echte naan.
Vriendelijke bediening.
Restaurant ligt buiten het centrum.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank 116andreat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pataka190, Manager van Pataka, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2019
Google-vertaling

Thank you for your review.
Very happy to read that you enjoyed the food and service.
Hope to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een restaurant enigszins uit het centrum van Edinburgh maar het reisje waard. Wat een heerlijke Indiase gerechten en fijne bediening! Doen!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 40-lp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pataka190, Manager van Pataka, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2019
Google-vertaling

Thank you for your review.
Very happy to read that you enjoyed the food and service.
Hope to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren op zoek naar een restaurant waar ze na 9 uur nog gastvrij zijn en kwamen uit bij dit Indiaanse restaurant in de buurt van het hotel.
We hebben genoten van een prima service en heerlijk gegeten in een sfeervol ingericht restaurant!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 875arjanb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten en niet al te duur, vriendelije bediening. Lokaal zou wel een opknapbeurtje kunnen gebruiken.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank gijsa2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pataka bekeken, bekeken ook

 
Edinburgh, Schotland
Edinburgh, Schotland
 

In Pataka geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding