Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!”

Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2)
Een tafel reserveren
2
zo 8/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 6 van 3.055 Restaurants in Edinburgh
Prijsklasse: 9 US$ - 26 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: Old Town
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Verrassende twists op Schotse klassiekers. Verse producten en niet ver van de Royal Mile of Castle

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 640philippew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Macha_MGMB, Public Relations Manager van Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you !
Kind regards,
Macha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (4.192)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 4.192 beoordelingen

29 juli 2019 beoordeeld

Onze eerste kennismaking met het typisch Schotse Haggis. Verassend lekker! Heerlijk gekruid. Vriendelijk personeel. Perfecte kennismaking met traditioneel Schotse gerechten. Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank martinebellemans1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Macha_MGMB, Public Relations Manager van Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2019
Google-vertaling

Thank you very much.
Kind regards,
Macha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vader en ik kwamen binnen en we zijn vrij pittige gasten voor de meeste restaurants. De een eet geen koolhydraten, de ander eet geen vlees. Ze keken er even vreemd van op toen mijn vader een haggis met salade bestelde maar ze waren erg vriendelijk, snel en. Het eten was goed! De vegetarische worst was een klein beetje kruimig maar de mash was erg goed. Het restaurant zelf is erg gezellig en knus, aldanniet een graadje te warm. Ik beveel het in ieder geval ieder aan want de prijzen waren ook dik in orde!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank koenok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Macha_MGMB, Public Relations Manager van Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019
Google-vertaling

Thank you for your review. It’s true that the place can become quite warm when we’re busy and the weather’s nice. I’m happy to read you enjoyed your food and that we were able to cater to your dietary requirements.
Kind regards,
Macha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten in hartje Edinburgh in een gemoedelijk eetcafe met prima bediening. De vegetarische kaart is nog wat beperkt, maar wat er op staat is meer dan lekker!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank RCW1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Macha_MGMB, Public Relations Manager van Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019
Google-vertaling

Thank you for your review. We are predominantly a meat and mash restaurant but we try to make sure that everyone can find something that suits their dietary requirements.
Kind regards,
Macha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je moet er van houden, "mash". Maar voor ons was het lekker. Je krijgt op zo veel plekken al standaard friet of dergelijke, dat dit tussendoor een lekker diner is!
We hadden vooraf een home made soup & saladmix gevraagd, dit kwam perongeluk tegelijk met het hoofd gerecht. Goed en allert opgelost door de manager (?) Die zag dat er iets aan de hand was, uiteindelijk zelfs nog een gratis drankje gekregen.
Aanrader wat ons betreft: "Makars Wild Boar Sausage", "Sour Cherry Cake" en de "Pear Cider"

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank brittg464
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Macha_MGMB, Public Relations Manager van Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2), reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2019
Google-vertaling

Thank you for your review. I'm sorry to read there was a slight hiccup with your order but very happy to read we were able to solve the issue and part on good terms.
Hope you enjoyed the rest of your stay.
Kind regards,
Macha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2) bekeken, bekeken ook

 

In Makars Gourmet Mash Bar (Mound 1 & 2) geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding