Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Edinburgh
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.132)
Beoordelingen filteren
2.132 resultaten
Waardering van reizigers
1.102
812
169
27
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.102
812
169
27
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.132 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juni 2019

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
PatrickH5322, Manager van Ibis Styles Edinburgh Centre St Andrew Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 22 mei 2019

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
PatrickH5322, Front Office Manager van Ibis Styles Edinburgh Centre St Andrew Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 28 februari 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel biedt alles wat je nodig hebt tijdens een city trip. Het ligt centraal, ontbijt is heel prima en personeel erg vriendelijk. Kamers zijn aan de kleine kant, maar wat heb je nodig! 24/7 gratis thee/koffie verkrijgbaar in de lobby. Vanuit dit hotel kan je heel Edinburgh te voet bezoeken. Heel prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jashja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PatrickH5322, Manager van Ibis Styles Edinburgh Centre St Andrew Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 maart 2019
Google-vertaling

Dear Jashja,

We really appreciate your comments about your stay with and are glad to see that you enjoyed your visit in the city and your stay with us.

We would be happy to have the opportunity to welcome you again in the future.

Kind Regards,

Kostas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel op een mooie ligging. Wij waren hier tijdens de kerstmarkt. Op loopafstand van het centraal gelegen Waverly station en de belangrijkste winkelstraten. Vriendelijk personeel. Nette kamer. Goed ontbijt.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank natasjar591
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PatrickH5322, Manager van Ibis Styles Edinburgh Centre St Andrew Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2018
Google-vertaling

Dear natasjar591,

Thank you very much for writing such a nice review following your stay in our hotel. I am very pleased to see that you had such a nice time and I hope you will give us the opportunity to welcome you back in the future.

Kind regards,

Patrick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2018

Zeer goede prijs/kwaliteit en een hele goede ligging in de New Town niet zo ver van de verschillende bezienswaardigheden. De kamers zijn zeer net en het ontbijt is meer dan voldoende! Bij een volgende bezoek, zullen we zeker in dit hotel verblijven.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Novotel Hotels
Bedank vranckaertm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jennifer W, General Manager van Ibis Styles Edinburgh Centre St Andrew Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Vranckaertm

Thank you for leaving us with a review of your stay in our hotel. I was really pleased to see that you enjoyed the time that you spent with us and I hope that we will see you again in the future.

Kind Regards,

Patrick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken