Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (414)
Beoordelingen filteren
414 resultaten
Waardering van reizigers
92
184
92
26
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
92
184
92
26
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 414 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2016

Een zeer leuk budget-hotel met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kamers zijn netjes en functioneel ingericht. Het ontbijtbuffet is goed en uitgebreid. Het enige minpunt is het ontbreken van een lift, vooral als je op de 4e verdieping zit zijn die 8 trappen uiteindelijk best zwaar. Maar de prima ligging, net achter Southbridge, maakt een hoop goed.

Kamertip: Probeer niet hoger dan de 2e verdieping te boeken, want er is geen lift.
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rien_-_Nancy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2016 via mobiele applicatie

Als je in augustus in Edinburgh een hotel boekt, weet je dat de verhouding tussen kwaliteit en prijs niet klopt. Het hotel ligt mooi centraal (al mijn shows van de Fringe die ik bezocht lagen binnen 200 m). De kamer is goed, maar de badkamer is krap bemeten: met een douchegordijn tegen de toiletpot aan en geen handdouche maar een vaste aan het plafond. Ook mist het hotel een lift. Het ontbijt is goed verzorgd.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank Herman19502014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is zeker niet te duur indien vergeleken met de andere hotels in de buurt die minimaal 2x duurder zijn, voor dezelfde buurt en kamer grote.
De kamers zijn klein de douche is krap maar schoon en netjes. Schoonmaak en nieuwe handdoeken elke dag weer prima.
Ontbijt is prima.
Het enige echte minpuntje is geen lift naar de 4e etage... dat is echt een gemis.
Maar na een paar dagen wandelen in Edinburgh gaat ook dit beter, maar toch...

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 146dickv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2014

Prima en schoon hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding, kleine kamers echter adequaat ingericht. Grootste pluspunt is een geweldig ontbijt wat bij de prijs is ingegeven.
enige minpunt is dat er geen lossen bedden zijn.

Kamertip: Prima budget hotel, locatie en gebouw zijn niet bijzonder maar kamers zijn schoon er er is een super ontbijt daarnaast ligt het op loopafstand van het station en centrum.
Datum van verblijf: juni 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mvd60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 februari 2013

Aantal jaren geleden voor het eerst geweest, het hotel was toen zeer goed betaalbaar. het ligt vlak achter Nicholson street waar veel goedkope, traditionele restaurantjes zitten. Er is geen lift, de kamers zijn standaard ingericht. erewacht geen luxe, er staat een bed, een bureau, een kast en je kunt koffie en thee zetten. de badkamer is klein, met wc, wastafel en douche. er is geen douche cabine waardoor je constant moet vechten met het douche gordijn, ook kun je de douchekop niet los maken. Het ontbijt is echter perfect, buffet vorm, muesli, yoghurt, vers fruit etc. je kunt een full Scottish breakfast nemen met duurzame producten. perfect! je kunt je koffer ook achterlaten en het personeel is erg vriendelijk. De prijsmismechter niet in verhouding met de kwaliteit van de kamer. Jammer!

Datum van verblijf: augustus 2012
Reistype: Reisde alleen
Bedank 242corab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken