Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Edinburgh
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.401)
Beoordelingen filteren
2.401 resultaten
Waardering van reizigers
1.150
838
258
101
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.150
838
258
101
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.401 beoordelingen
Beoordeeld op 5 september 2018

Prima verblijf in centraal gelegen Double Tree by Hilton in Edinburgh. Goede kamer prima facilliteiten, bar, en restaurant. Behulpzaam en vriendelijk personeel zeker aan te bevelen voor volgend verblijf

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank CarolynW930
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ronald_little, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2018
Google-vertaling

Dear Carolyn W,

Thank you for choosing the DoubleTree by Hilton Edinburgh City Centre for your city break.

I am delighted to read that you had a wonderful stay and look forward to welcoming you back again on your next visit.

Thank you

Ronald Little
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Top hotel!! Super ligging! Alles is op loopafstand. Het personeel is erg aardig en bereid overal bij te helpen. Heerlijk ontbijt! Wij hebben hier 2 nachten overnacht en niks te klagen gehad. Alles lekker schoon.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank agrijp811609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ronald_little, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2018
Google-vertaling

Dear agrijp811609,

Thank you for choosing to stay with us at the DoubleTree by Hilton Edinburgh City Centre and for sharing your experience.

I am delighted to read that you had a wonderful stay with everything from start to finish making your Edinburgh visit a memorable one.

Until next time.

Kind regards

Ronald Little
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 maart 2018 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een uitstekende locatie in de stad. Als je vanaf het vliegveld arriveert kun je prima met de tram vanaf het vliegveld gaan. Uitstappen bij halte West End / Princess Street en dan nog een stukje lopen. In de directe omgeving van het hotel zitten meerdere restaurants. Hou je van sushi, ga dan zeker naar Kanpai. Ligt om de hoek van het hotel, fantastisch!

De kamer is netjes en redelijk ruim, ziet er aardig uit, maar de badkamer is niet groot en ik vond hem onhandig en niet goed doordacht. Geen ruimte naast de wastafel voor toiletspullen, maar een onhandig plankje. 1 haakje voor handdoeken op een onhandige plaats. Als je als hotel wilt dat gasten de handdoeken hergebruiken dan bevorder je dat op deze manier niet echt.

Hetzelfde geldt voor de koffie en thee faciliteiten in de kamer, deze staan verstopt in de kledingkast, maar daar is geen stopcontact. Je moet het hele dienblad eruit halen (want de waterkoker zit daarop gemonteerd) wil je een kopje koffie/thee zetten.

Het ontbijt is prima, niet bijzonder, maar dit wordt gerechtvaardigd door de prijs 10 GBP). Zelf zou ik liever iets meer betalen voor een iets uitgebreider ontbijt en dan met name het vers fruit. Niet alle medewerkers bij het ontbijt ogen even getraind en alert. Het is goed dat de restaurantmanager alert was!

In de bar / lounge kun je prima terecht voor een drankje en/of iets te eten. Ik vond het sfeervoller dan het restaurant.

Je krijgt waar voor je geld bij Doubletree Edinburgh City Centre, het personeel is vriendelijk, kamers zijn in orde en de locatie uitstekend.

Mocht je via de Hilton app boeken en bij het digitaal inchecken een kamer kiezen? Kies dan niet voor kamer 402. Ik had deze kamer en die lag naast de fitness ruimte. Nu weet ik niet of er iemand continu op de loopband aan het rennen was, of dat er ook een ruimte van housekeeping was waar wasmachines draaien, maar er was heel de tijd een irritant getik/gedreun. De muur van de badkamer trilde ervan. Zowel ‘s avonds als in de ochtend.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Matthijs80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ronald_little, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2018
Google-vertaling

Dear Mattijs80,

Thank you for taking the time to share your experience of your recent stay with us.

I am happy to read that you had a great stay overall with a couple of areas that fell short which would have made it perfect. The Tea & Coffee making facilities are placed in the wardrobe to stop clutter from forming on the desk which the need to remove it and place it on the desk should you want to use. This decision was not taken lightly however we feel that it gives our guests the option and not to leave limits space on the desk which is used more.

I am also sorry to read that although breakfast was good value for money that additional fresh fruits would have been welcomed. We do have a Fresh Fruit salad, Apples, Oranges and Bananas available however I appreciate that people do eat differently.

I am sorry that your stay was not perfect however hope that you did have a terrific time in the city.

Kind regards

Ronald Little
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2017 via mobiele applicatie

Een nacht verbleven in het DoubleTree Hilton. Prima kamer aan het einde van de gang op de kopse kant van het hotel. Vandaar ramen 180 graden rondom. Goede nette kamer prima bed moest alleen overdwars liggen anders lagen mijn voeten buitenboord. Ontbijt eveneens prima niks op aan te merken. Loop ff door het trappenhuis naar je etage die is namelijk nog in de oorspronkelijke staat.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank walterr923
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ronald_little, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2017
Google-vertaling

Dear Walter R,

I am happy to read that you had an enjoyable say with us and appreciate your time in sharing your experience.

I hope that you had some great memories of the city and that you will come again soon.

Thank you

Ronald Little
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2017

Kamer was heel goed,
Confortabel bed goede en schone badkamer (met bad)
het personeel wat minder.
En paar keer in en uit het hotel geweest zonder gedag of zelfs zonder dat er naar ons gekeken werd.
Wij waren bij Hilton anders gewend.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank Denisf1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ronald_little, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Denisf1978,

I am sorry to read that although your stay was good, the team failed to deliver the level of expected.

Your feedback will be shared as this is the most important part of hospitality and it is disappointing when we fall short.

I appreciate your feedback and sincerely apologise for the poor levels of service experienced.

Kind regards

Ronald Little
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken