Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.248)
Beoordelingen filteren
3.248 resultaten
Waardering van reizigers
1.132
1.374
511
155
76
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.132
1.374
511
155
76
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.248 beoordelingen
Beoordeeld op 29 april 2018 via mobiele applicatie

Gelegen in het centrum, prima alles op loop afstand.
Een keurige ontvangst, de drie gereserveerde kamers waren om 10 uur gereed.
Keurige kamers, heerlijke bedden en een mooie sanitaire ruimte, toilet gescheiden van de douche ruimte!!! PERFECT is dat.
Een verloopstekker is aanbevolen, anders is er maar één Europese aansluiting in de douche. Men is zuinig op het hotel, een opmerking over loszittende toilet papierhouder werd op zondag verholpen.
Het ontbijt, prima veel keuze, en in een heerlijke ruim restaurant.
Kortom, een hotel om opnieuw te boeken, in een prachtige stad. Wij hadden ook heerlijk weer en veel ZON!

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Govert54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Henrique T, Manager van Novotel Edinburgh Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2018
Google-vertaling

Dear Govert54
Thank you very much for your amazing review about our hotel.
We always try to make the rooms available as soon as possible to our guests.
Looking forward to welcome you back to our hotel in the future.
With best regards
Henrique

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2018

Goed hotel, met heel vriendelijke en behulpzame receptie. Ook in het restaurant. Prima ontbijt buffet, dat zeker zijn prijs waard is. Housekeeping wat minder, maar werd via de receptie prima opgelost.
Hotel is op loopafstand van de attracties in het centrum.
Via Airlinq(100) bustransfer van luchthaven naar de stad, is niet de handigste manier. Citylink(300) stopt bijna voor de deur.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sjaak B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Henrique T, Manager van Novotel Edinburgh Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2018
Google-vertaling

Dear Sjaak B
Thank you for your feedback. We hope to see you back in Edinburgh. Please just email us directly in case your would like to book the hotel in the future h3271@accor.com
Best regards
Henrique Tiago de Castro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2017

Dit hotel centraal gelegen om de stad wandelend te bekijken ,De zeer drukke straat Lauriston Place merk je in het hotel totaal niet.Mooie en zeer nette kamers met alle voorzieningen ( zelfs een strijkijzer en plank )

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank wjgerrits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2017

Heel goed en prettig verblijf, locatie, personeel, bar, ontbijt, kamer. Alles top!
Splinternieuwe Scottish style kamer van alle gemakken voorzien in hartje Edinburgh. Goed en heel vriendelijk personeel. kleinschalig en toch zeer compleet.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Novotel Hotels
Bedank 699maas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Matt B, Directeur général van Novotel Edinburgh Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback. I am delighted to hear that you have enjoyed all the aspects of your stay at Novotel Edinburgh Centre and were able to take advantage of a full Scottish experience even in your sleep! I look forward to welcoming you back soon.

Kind regards,

Matt Brett
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2017 via mobiele applicatie

Dir hotel heeft een prima ligging. Het is voorzien van een toffe bar en een zwembad. De kamers zijn modern en proper, dit was een geweldige ervaring. Bus stopt bovendien voor de deur. Personeel zeer behulpzaam. Aanrader wanneer je een bezoek aan de stand plant.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank JeffreyDR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Matt B, General Manager van Novotel Edinburgh Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your kind review. I am delighted to hear that you were satisfied with your stay at Novotel Edinburgh Centre and look forward to welcoming you back very soon.

Kind regards,

Matt Brett
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken