Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.571)
Beoordelingen filteren
2.571 resultaten
Waardering van reizigers
1.386
734
263
124
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.386
734
263
124
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.571 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juni 2018 via mobiele applicatie

2 nachten verbleven aan het begin van onze rondreis door Schotland. Het hotel is gelegen in een prachtig monumentaal pand. Wij verbleven in kamer 15, dit was een aangename kamer, niet heel groot, met een mooie badkamer.
Personeel is vriendelijk, gratis parkeerplaats naast het hotel. Het centrum van Edinburgh is met de bus makkelijk te bereiken. Naast het hotel is een bushalte en lijn 12, 26 en 31 stoppen hier altijd en brengen je binnen 10 minuten naar het centrum. Het ontbijt is lekker. Je kunt a la carte een gerecht kiezen en daarnaast kun je gebruik maken van een continentaal ontbijt.
Wij waren blij met onze keuze voor dit hotel.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank TravelBugW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2018

Accommodatie ziet er goed uit. Vriendelijk personeel en aangename bar en diner plaats. kamer was zeer mooi en proper. badkamer was ook ideaal qua grote. het ontbijt was dik in orde en de man die ons ontbijt verzorgde was zeer vriendelijk! Hij soigneerde ons uitermate goed en gaf de hele tijd complimentjes. Er is eigenlijk geen enkel minpuntje die wij ervaren hebben tijdens ons verblijf hier.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Bo D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2017 via mobiele applicatie

Wat een geweldig fijn hotel! Heerlijk ontbijt, leuk restaurant, fijne kamer een heerlijke groot bed, en lief en leuk personeel. Met de bus die vlak naast het hotel stop sta je binnen 10 minuten in de stad, ideaal!

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank britteh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, Manager van Murrayfield Hotel and House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2017
Google-vertaling

Good evening Britte,

It is wonderful to hear that you had such a good time with us and that we could look after you so well while you were here! We love giving people a warm welcome, and it really makes a difference to see that you enjoyed it so much.

I hope you get a chance to come back to Edinburgh so that we can give you the same Scottish hospitality! Please remember to book directly so that we can make your stay as good as possible from the start.

Best wishes
Chris and The Murrayfield Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2017 via mobiele applicatie

Aardig personeel. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan centrum. Openbaar vervoer in de buurt. Wij hadden een koninklijke kamer met goed bed en grote, moderne badkamer. Ontbijt: vers gesneden fruit ontbrak. Gezellig terras voor de deur.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wilma B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, General Manager van Murrayfield Hotel and House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2017
Google-vertaling

Good morning,

Thank you for taking the time to provide us with feedback.

I am delighted to read you were pleased with so many aspects of the stay including the room size, service and locality to the City Centre.

I trust you enjoyed much of what Edinburgh has to offer and I hope we may see you again soon.

Best wishes,

Robin and The Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 januari 2017

Mooi en net hotel, met een aangenaam verblijf. Ziet er netje uit, daarom zijn de beschadigingen aan de deuren en de vocht vlekken in de badkamer een beetje jammer. Maar dit doet niets af aan de kwaliteit en het comfort.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sintra47
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, Manager van Murrayfield Hotel and House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2017

Hello sintra47,

Dank u voor de tijd neemt om een ​​overzicht van uw verblijf te verlaten met ons!

Ik ben blij om te horen dat je had een aangenaam verblijf, en hopen dat u uw tijd in Edinburgh genoten.

Neem dan direct contact met ons op wanneer u een volgende keer een bezoek aan zodat wij u kunnen voorzien van de beste herintredende tarieven.

Beste wensen,


Linda & The Murrayfield Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken