Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.622)
Beoordelingen filteren
4.622 resultaten
Waardering van reizigers
3.363
857
245
103
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.363
857
245
103
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.622 beoordelingen
Beoordeeld op 19 april 2017 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel!
Service, eten, alles gewoon.

Hoewel het een 6 sterren hotel is, geeft het personeel je het gevoel dat het jouw thuis is.

Vraag naar een kamer op de 5e etage. Dan loop je langs de suite waar JK Rowling het laatste deel van de Harry Potter reeks heeft geschreven. Het kan niet missen.

Alles gewoon perfect!

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank charleshO2538IP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel met vriendelijk service en behulpzaam personeel. Vond de kamer (deluxe room) echter, een beetje kill en ouderwets. De kamer kan een make over goed gebruiken. De prijs/kwaliteit verhouding is, aan de scheve kant. De locatie echter is perfect!

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Boujenna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2016

Heb hier meerdere keren geslapen en altijd naar volle tevredenheid. Het hotel ligt in het hartje van Edinburgh, op loopafstand van veel bezienswaardigheden en winkels. De bediening is wat je van een 5 sterren hotel mag verwachten, uiteraard wel met een Schots tintje. De kamers zijn prima, de afternoontea is zeker een aanrader

Datum van verblijf: oktober 2015
Bedank 980bartb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 14 oktober 2015

Het Balmoral Hotel is één van de traditionele hotels, mooie entree, een massale trap, dikke tapijten. De buitenkant is een al traditie. De binnenkant is verbazingwekkend. De Brasserie is zeer modern met een goede selectie van eten en drinken. De kamers zijn ruim en comfortabel, goed geïsoleerd van het geluid van buiten. Het hotel ligt zeer dicht bij de grote Edinburgh museas en de Royal Mile is net over de brug over het station.

2  Bedank Arie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
BalmoralEdinburgh, Manager van The Balmoral Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you very much for sharing your lovely feedback following your stay at The Balmoral earlier this year. We are delighted that you found our central location convenient for visiting local Edinburgh attractions as well as being impressed with the grandeur and decor within the hotel.

We appreciate you taking the time to share your impressions and we hope to have the pleasure of welcoming you back in the future.

Kind Regards

Oliver Kurscheid
Hotel Manager
+44 (0) 131 556 2414

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2013

Het hotel ligt echt heel centraal en is in een fantastisch historisch gebouw gelegen. De kamers zijn groot en van alle gemakken voorzien. Het personeel is zeer professioneel en helpt erg goed bij allerlei vragen. Vooral de conciërges doen alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken. De bedden zijn ook erg goed. Wij sliepen op de 1ste etage aan de straatkant. Heel soms wat last van het verkeer. Het is zeker een hotel om aan te raden. Wel prijzig, maar soms komt er een leuke aanbieding langs.

Kamertip: Hogere kamers hebben minder last van straatlawaai
Datum van verblijf: oktober 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Arjan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken