Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 22:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Auld Reekie Tours te ontdekken
vanaf 16,08 US$
Meer info
vanaf 19,80 US$
Meer info
vanaf 19,80 US$
Meer info
Beoordelingen (1.195)
Beoordelingen filteren
1.195 resultaten
Waardering van reizigers
559
271
124
101
140
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
559
271
124
101
140
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.195 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben de Terrortour gedaan voor 16 pond per persoon. Van tevoren verwacht je een spannende tour die door de dungeons gaat, maar hieraan word niet voldaan.

De terrortour die ze de spannendste noemen is niet meer dan 4 verhaaltjes over oud Edinbrough en in plaatst van dungeons ga jr alleen de oude brug in.

Absoluut geen aanrader en wij voelden ons nadien flink .....

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank jeroen b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2017

Kijk, je kan er van houden of niet. Persoonlijk houd ik hier niet van, maar het was de bedoeling dat we meegingen met school. Het begon opzich leuk wel een beetje zenuwachtig. Toen we bij de vaults kwamen werd er eerst wat verteld over martelingen, had niet echt iets van toevoegende waarde. Toen we echt de vaults ingingen werd ik echt heel duizelig. Dit licht aan mij en dus niet aan de tour. Ik geef het 2 sterren omdat onze begeleider gewoon letterlijk gemeen was. Hij liet ons schrikken terwijl dit naar mijn mening niet de bedoeling was, hij zei letterlijk: We don't use cheap tricks. Na de tweede keer viel ik bijna flauw. Mijn docenten hielpen me, maar de begeleider leek meer gefocust te zijn op het spirituele. Conclusie: Niet mijn smaak en benauwd, maar het is tenslotte mijn mening.

Bedank Niklasjuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 20 april 2016 via mobiele applicatie

Wat ontzettend leuk om te doen, echt een aanrader! Onze gids, James, vertelde allerlei verhalen over historisch Edinburgh. In de vaults werd het behoorlijk spannend af en toe. James wist de spanning goed op te bouwen, geweldige tour gehad.

Datum van activiteit: april 2016
Bedank Sigrid J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2016

Wij hadden een tocht van 45 minuten. Eigenlijk maar een heel klein stukje gezien van het ondergrondse gedeelte, een stuk of vijf gewelven. De dame die de rondleiding deed kon wel leuk vertellen, maar het viel ons een beetje tegen, hadden er meer van verwacht!

Datum van activiteit: februari 2016
Bedank JulietteBF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2015

We hebben de korte tour gedaan, omdat dat de enige is die overdag ook gaat. Waren de enige 2 die meegingen, ging toch door. Goed verhaal door de gids, eigelijke toer stelt eigenlijk niet veel voor. Je gaat de vaults in en bezoekt er daadwerkelijk maar 3. Verhaal wel heel leuk gebracht met de nodige spanning. Ook hier leeftijdskorting va 60 jaar. Vertrek va tron kirk, is ook leuk markje binnen in gebouw.

Datum van activiteit: maart 2015
Bedank NelE_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken