Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.611)
Beoordelingen filteren
1.611 resultaten
Waardering van reizigers
866
588
113
27
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
866
588
113
27
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.611 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2017 via mobiele applicatie

Over dit hotel is al veel gezegd in de positieve zin en wij kunnen dat beamen! Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van t hotel en diverse eetgelegenheden in de buurt als je niet in t hotel wilt eten (wat overigens gewoon goed en lekker eten is)! Na een dag ronddwalen door een altijd verrassend Edinburgh sliepen wij als prins en prinses in de goede bedden! Wij hebben dan ook niks te klagen zeker gezien de prijs!

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Annette M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunnyV79, General Manager van Leonardo Edinburgh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2017
Google-vertaling

Dear Annette M,

Many thanks for your kind comments and for taking the time to post your review.. I am delighted to read that you were impressed with the hotel, especially the central location convenient for all the tourist attraction you wanted to visit during your stay in Edinburgh.

It was very kind of you to highlight how comfortable the beds are and I am very glad that you have had a good nights sleep.

I am also happy to see that you have enjoyed the food in the restaurant and will certainly pass on you comments to the chef.

Thank you again and hopefully you will choose to stay with us if you ever return to Edinburgh.

Regards
Sunny Verma
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2017

Samen met mijn mam naar Edinburgh voor een kennismaking met deze stad.
We verbleven in het hotel Edinburgh.
We zijn erg tevreden, vriendelijk personeel, goed ontbijt, fijne kamer, goed bed.
De douche in bad vinden we minder ideaal, maar het was te doen.
Minder valide mensen komen hier in de problemen.

Kamertip: Alleen aangeven als je minder valide bent.
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jacqueline F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunnyV79, General Manager van Leonardo Edinburgh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 januari 2017
Google-vertaling

Dear Jacqueline F,

Thank you for your recent stay at the Edinburgh City Hotel and for taking the time to leave some feedback.

I am very happy to read that you have enjoyed your time with us and found the staff friendly and the breakfast great.
It is also great to see that the room was nice, in regards to the bathroom - we do offer accessible rooms if this is required. I am glad that you found the bed comfortable.

Hopefully we can welcome you again in the future.

Kind Regards
Sunny Verma
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2017

Pluspunten:
- Ruime, nette, rustige kamer op 4e verdieping
- Zeer goed bed.
- Badkamer netjes.
- Radiator individueel te regelen (fijn), maar of de verwarming toereikend is bij erg
koud weer is een vraagteken.
- Receptiepersoneel erg vriendelijk.
Minpunten:
- Weinig licht bij kledingkast
- Hele kleine afvalemmertjes (met te kleine afvalzakjes)
- Douchen in bad, wat heel erg smal was.
- Geen voorziening om shampoo/zeep op te zetten in douche.
- Geen mogelijkheid om parking te reserveren.
- Wij hadden cadeautjes afgegeven om op de kamers van familieleden te laten
plaatsen, zodat ze deze bij aankomst zouden vinden. Deze werden echter pas 1 dag
na aankomst op de kamers neergezet. Jammer want het verrassingseffect was weg.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Detty01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunnyV79, General Manager van Leonardo Edinburgh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2017
Google-vertaling

Dear Bernadette d,

Thank you following your review of your recent stay at the Edinburgh City Hotel.

I am delighted to read that you found the rooms spacious, clean and quiet with a good bed.

In regards to the gifts for your family, my apologies that this was not done as you were expecting. However, the rooms that were allocated and had the gifts for your family did not suit their requirements, so upon check in they asked for the room to be moved without knowing that the original allocation had a surprise for them waiting.

Parking in Edinburgh is very limited and most city centre hotels do not offer any parking spaces. We are lucky enough to have a small courtyard with a few spaces. These are on a first come first serve basis to make them available to all guests fairly. There is an underground parking just a couple of minutes walking away from us where hotel guests receive a discount.

It is lovely to see that all the reception staff was very friendly and I will certainly pass on your comments.

Hopefully we can welcome you again in the future.

Kind Regards
Sunny Verma
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2017 via mobiele applicatie

Een fijn hotel, gelegen aan de rand van Old town. Je bent in 10 min lopen op de grassmarket, het centrum waar alle gezelligheid begint. Hotel zelf is prima, we kregen een kleine upgrade wat wil zeggen dat we een grotere kamer kregen dan we geboekt hadden. Kamer was ruim, schoon en de bedden lagen heerlijk. Hebben niet ontbeten in het hotel omdat we het juist leuk vinden om in de stad zelf te ontbijten, dus geen idee hoe het ontbijt is.
Gastvriendelijkheid is top, overigens is dat zo in heel de stad.
Dit hotel is echt een aanrader en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Elke W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunnyV79, General Manager van Leonardo Edinburgh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2017
Google-vertaling

Dear Elke W,

Thank you for your recent stay with us and for your 5star review.

I am very glad to read that you found the hotel centrally located to explore the City and were happy with your room upgrade. It is lovely to see that the room was spacious and clean and that the service was excellent.

I am delighted about your recommendation and I hope we can welcome you again in the future.

Kind Regards
Sunny Verma
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2016

Goed en net hotel met een heerlijk ontbijt buffet. De kamers zijn rustig en netjes. je kan zelfs eventueel thee en koffie zetten op de kamer met behulp van een waterkoker.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum. (15 - 20 minuten van "the Golden Mile"

Kamertip: rustige kamers liggen aan de binnenzijde
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 849wernerg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunnyV79, General Manager van Leonardo Edinburgh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2016
Google-vertaling

Dear Werner G,

Thank you for your recent stay at the Edinburgh City Hotel and for taking the time to leave some feedback.

I am very glad to read that you found the rooms spacious, quiet and tidy and that the location was central for you to explore the city.
It is very pleasing to see that the breakfast was delicious and that all the staff encountered were friendly and helpful.

I do hope we can welcome you back in the future.

Kind Regards
Sunny Verma
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken