Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.367)
Beoordelingen filteren
1.367 resultaten
Waardering van reizigers
1.131
142
52
26
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.131
142
52
26
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.367 beoordelingen
Beoordeeld op 21 september 2016 via mobiele applicatie

Dit is een van de beste restaurants en hotels in Schotland-Edinburgh. Heerlijk eten: vis, vlees, vega. Super vriendelijk personeel en prachtige kamers. Het gebouw zelf is al een bezoek waard. Mooie golfbaan ook. En de wc's: zo zie je ze niet veel meer. Pas op je schoenen mannen!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank joopd673
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2016

Prachtige locatie op 20 min lopen van oude centrum.
Hotel is zeer luxe en de ontvangst is hartelijk.
Aanrader is een suite met klassieke inrichting en 2 badkamers.
De perfecte bestemming voor een weekend weg voor 2.

Kamertip: Kies een suite met fles champagne
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nielsopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2014

Verblijven en slapen in een kasteeltje. Romantiek ten voeten uit. Perfecte ligging in een park met pauwen om je heen als je in de tuin zit voor de high-tea. Het ontbijt is pure luxe in een prachtige ruimte. De kamers zien er schitterend uit en de leerkamer is het toppunt. Je leeft in een museum met alle gemakken van het heden.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank michajoser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2013

net buiten het centrum ligt Prestonfield house een prima optie voor een high tea.de inrichting van het kasteel is zeer overvloedig maar smaakvol.de service is heel goed en attent.high tea wordt mooi gepresenteerd en is over heerlijk.

Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank maikel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 augustus 2011

Ik had het geboekt als een verrassingsgeschenk voor mijn man op onze Zilveren Bruiloft en hij was volledig door de ervaring bekoren.
Vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons welkom en geliefd door het vriendelijke en efficiënte personeel.
Het hoogtepunt voor ons was het diner in de Salon Prive met onze persoonlijke serveerster.
We zouden graag terugkeren. Een aanrader!

Bedank jthSheffield
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken