Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.574)
Beoordelingen filteren
2.576 resultaten
Waardering van reizigers
1.639
699
161
52
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.639
699
161
52
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.576 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2019

Goede centrale liggen in het centrum van Edingburgh, prima hotel. Helaas slechte nachtrust door lawaai Global Bar!! Mijn advies aan het hotel is de ramen beter te isoleren. Badkamer aan de kleine kant. Wel netjes en verzorgd!

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank eliza2019584
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aeb0624, Guest Relations van Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2019
Google-vertaling

Dear eliza2019584,

Thank you for your feedback regarding your recent stay with us at The Radisson Blu, Edinburgh.

I am happy know that our central location was perfect for you to explore the city.
Please accept my sincere apology for the inconvenience caused to you due to the external noise.
We hope to welcome you again in the future if your travel gets you back to Edinburgh.

Warm Regards,

Angela Barreto

Guest Relations
Angela.barreto@radissonblu.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2018

zoals altijd hartelijk ontvangen in het Radisson, zeer vriendelijk en behulpzaam - kamer helemaal in orde, gevraagd voor een ander kussen en lag klaar toen we terug binnenkwamen na een paar uur - ontbijt is ook altijd zeer lekker en gevarieerd - personeel in bar was ook behulpzaam

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank KristelT46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClaireCalvert, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2018
Google-vertaling

Dear KristelT46,

Thank you for reviewing your stay with us. We are delighted to hear you enjoyed your stay with us and we were able to accommodate your preferred pillows by making use of the pillow menus that are provided in each room.
We will definitely pass on your compliments to the breakfast and bar team!

I hope we have the opportunity to welcome you back to Radisson Blu Edinburgh in the near future! Until then, wishing you a beautiful Christmas & wonderful New Year.

Warmest regards,

Claire Calvert
E: claire.calvert@radissonblu.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2018

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Paul R, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 4 september 2016

Dit hotel gekozen vanwege de ligging en goede recensies.
Ideale ligging ten opzichte aan het station, eindpunt van de airlink bus, op loopafstand 10 minuten. Vanaf de Royal mille is alles te bezichtigen.
Hotel heeft goede ontvangst, ruime louche, snelle vriendelijke bediening. Kamer zijn ruim voorzien van goede meubilair, verlichting, zitje. Ontbijt is voorzien van een ruime sortering, heerlijk bruin brood, beleg, zalm, scottisch/engish breakfast. Omelet en cappuccino via vriendelijke bediening aan je tafel gebracht. Ruime kamer, fijne badkamer, (douche in) bad, zeer schoon en voorzien van alle gemakken.
(Opmerking: Tapijt op de kamers en gang, minder hygiënisch)
Ligging top, voor restaurants, paleis, pubs, elepahant house, musea, train to Glasgow.

Kamertip: Vraag voor een kamer met goed uitzicht en rustig gelegen.
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jacquelinek151
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Devon H, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2016
Google-vertaling

Dear jacqueline151,

I would like to apologise that I am unable to respond to your lovely feedback in Dutch but we very much appreciate your feedback and the time you have taken to leave it.

I am pleased to see that you enjoyed your stay with us and that the Radisson Blu was perfectly suited to you.

We hope to welcome you back again soon!

Many thanks,

Devon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2016

Hotel is over het algemeen goed, maar wel wat minpuntjes:
- Geen aparte douche, je moet in de badkuip staan
- badkuip te klein en dun
- niet rolstoel vriendelijke kamer (hoewel wij wel hebben aangegeven dat ik met krukken kwam en niet goed te been ben)
- de airconditioning was niet schoon en mijn partner's pollen allergie werd erdoor enorm versterkt
- te duur voor wat je krijgt (500 pond voor 3 nachten, en wij hadden zelfs een kortingscode!)

Goede punten:
- gratis wifi
- Personeel erg vriendelijk en behulpzaam
- Ruime kamer
- milieuvriendelijke kamer (Lampen gaan uit als je weggaat)
- Veel voorzieningen in het hotel (waaronder een Spa)
- ontbijt was lekker en uitgebreide keuze

Al met al wel een goed verblijf (alleen niet perfect).

Kamertip: geef aan of je een handicap-kamer wil, vraag om informatie over de airconditioning, vraag om tips voor goede restaurants
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Earthlady1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Devon H, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2016
Google-vertaling

Dear Earthlady1990,

I would firstly like to apologise that I am unable to respond to your feedback in Dutch but I would like to thank you for taking the time to leave such a detailed review of your stay.

I would like to apologise that you were disappointed with a few aspects of your stay. I am sorry that you were not offered an accessible room. It could have been that these were all fully booked and that you hadn't booked that specific room type. Unfortunately, I cannot be to sure as I am unable to look at your reservation.

I am pleased to see that you did enjoy your stay and we do hope to welcome you back again in the future.

Many thanks,

Devon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken