Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.762)
Beoordelingen filteren
4.762 resultaten
Waardering van reizigers
2.715
1.100
563
249
135
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.715
1.100
563
249
135
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.762 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2018

Prachtig hotel gelegen aan het begin van de winkelstraat (Princes Street) en aan de voet van Edinburgh Castle. Wij hadden een Premier kamer op de derde verdieping, en hadden prachtig zicht op het kasteel. Vooral 's avonds met de lichtjes heel bijzonder. Mooie ruime kamer, met föhn, stijkplank en -ijzer, minibar, slippers en badjassen. Nespresso apparaat en flesjes water. Gordijnen kunnen ook echt goed dicht (dat heb ik wel eens anders meegemaakt). Geen geluidsoverlast. Badkamer met heerlijke douchekop. Producten van Ferragamo.Personeel bij de balie zeer behulpzaam, leuk, die mannen in kilt. Mooi trappenhuis, Peacock Alley heerlijk voor een momentje rust of een hapje en drankje. Ontbijt uitgebreid, ik miste als echte Hollander alleen een "gewoon" hard wit broodje, maar verder was er alles dat je kon bedenken. Service heel goed, en heel attent.
TiP: het is echt aan te raden om een kamer te reserveren met "Castle View".

Kamertip: Castle View is een aanrader
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pineke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Pineke,

Thank you very much for taking the time to review your most recent stay at our property.

I am thrilled that you were able to make the most of our facilities and were so taken away by those stunning views of the Edinburgh Castle from your room.

We sure do hope to see you return soon.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018 via mobiele applicatie

Het is een oude cultuur welke u direct kan aanvoelen bij uw aankomst. Men tracht zijn best te doen maar lukt daar niet steeds in. Het is zeker de moeite om te bezoeken en een coupe te drinken in de grote ruimte. Alleen jammer dat men daar niets gezind aan eten kan presenteren.

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank EduardR213
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Eduard R,

Thank you for leaving your comments with us.

I am happy that you were able to visit and appreciated the historical significance of the building.

We would love to see you again.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2017

Prima hotel, goede ontbijtservice zowel buffet als a la carte. Restaurant zowel in de Brasserie als in Pompadour als zeer goed ervaren. Uitstekend gegeten en goede service. Locatie in het centrum, openbaar vervoer en treinstation op loopafstand. Zeker voor tripjes op eigen gelegenheid naar strand en andere bezienswaardigheden.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Waldorf Astoria
Bedank moniquedO6774HZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2017
Google-vertaling

Dear moniquedO6774HZ,

Thank you very much for staying at Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian and for your nice comments.

I am delighted to see that you found the hotel great, experienced staff, great location and especially that you ate good and received a fantastic service.

Your beautiful words will be delivered to the hotel team members, thank you very much for sharing them.

I trust you had a safe and pleasant journey back home and I am looking forward to welcoming you again in the very near future.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2017 via mobiele applicatie

Schitterend mooi hotel in oude klassieke stijl. Kamer die ik had was niet groot maar wel van alle gemakken voorzien. Personeel en bediening is gewend om service te geven. Ontbijt prima! Kan je het veroorloven een aanrader die nog centraal in het centrum is gelegen ook.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank walterr923
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2017
Google-vertaling

Dear Walter R,

Thank you very much indeed for leaving us such wonderful review on Trip Advisor. Let me say it was a pleasure having you stay with us here in the beautiful city of Edinburgh.

It fills me with happiness that you describe The Caledonian as a 'Gorgeous beautiful hotel in old classic style'. We certainly think so too and I am very pleased that our staff took great care of you during your visit.

When you begin to plan your return trip to Edinburgh, please be sure to contact us directly for a wonderful personal service as always.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2016 via mobiele applicatie

Bij aankomst bleek mijn reservering niet gedaan te zijn. Ook na lang soebatten geen beweging. Later bleek: echt hun fout. Kan gebeuren, maar toen uiteindelijk bleek dat het fout zat, kon er nog geen excuus vanaf! Elke dag moest ik zelfs opnieuw de keycard activeren omdat ik was uitgeschreven. Voor vijf sterren echt marige service. Ook de kamer vond ik op geen enkel wijze in verhouding staan tot de kosten.

Tuurlijk, goed ontbijt, fijne vergaderzalen, veel geschiedenis, maar mij zien ze er niet meer terug.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank charon66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear charron66,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us.

I am sorry to learn of the difficulties you had in booking and the issues you experienced with your keys.

I hope that we can convince you to return again to us soon.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manaager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken