Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Edinburgh
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (706)
Beoordelingen filteren
706 resultaten
Waardering van reizigers
405
212
64
19
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
405
212
64
19
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 706 beoordelingen
Beoordeeld op 15 mei 2019 via mobiele applicatie

We verbleven 1 nacht in dit goed gelegen hotel. Kamers zijn ruim en prima in orde en ook de badkamer is perfect uitgerust. Voor langere verblijven is de ingebouwde kitchenette zeker nuttig
Ook leuk dat het hotel een overeenkomst heeft met een nabijgelegen parking, zodat je voor 11 pond 24 u kan parkeren
Vriendelijke receptionistes.
Correcte prijs.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anmariec2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2019

Fantastisch hotel midden in de “ hoofdstraat” the Royal Mile.
Modern ingericht hotel met 2 kamer appartementen ,volledig ingericht met keuken.
Zeer geschikt voor gezinnen met twee kinderen.
Het ontbijt buffet was heerlijk en veelzijdig. Voor elk wat wils.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Zcotland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdagioEdinburgh, Front Office Manager van Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2019
Google-vertaling

Dear Zcotland,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile.
It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.
Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2019 via mobiele applicatie

3 nachten doorgebracht in dit hotel. Hadden een studio hotelkamer. Schone kamer. Alleen maken ze pas bij 4 nachten je kamer schoon en moet je bij de receptie vragen om schone handdoeken. Dit is wel jammer. Ontbijt is prima.
Bedden aan de harde kant. Geen last van geluidsoverlast.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Adriana6457
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdagioEdinburgh, Front Office Manager van Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2019
Google-vertaling

Dear 856almirav,

Thank you for sharing your opinion.

I nevertheless hope that we will have the opportunity to see you again at one of our aparthotels when you next come to stay in our beautiful city.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2017

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
AdagioEdinburgh, Duty Manager van Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 27 oktober 2017 via mobiele applicatie

Met onze kinderen vijf nachten verbleven in dit hotel. De kamer was super. Top indeling, schoon en nieuw. De locatie van het hotel is top, aan de Royal Mile, veel restaurants en bars in de directe omgeving. Auto parkeren in parkeergarage Newstreet, paar 100 meter lopen, 20% korting via het hotel.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Venture377823
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdagioEdinburgh, Front Office Manager van Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2017

Geachte klant,
Het hele team van Adagio-medewerkers wil graag meedoen met het bedanken voor uw opmerkingen.
Wij zorgen ervoor dat we de beste locaties voor onze aparthotels kiezen en we hebben het genoegen om u weer te verwelkomen in een van onze aparthotels in Adagio in Europa
Ik kijk ernaar uit om je te zien,

Ryszard

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken