Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke pub”
Beoordeling van Beehive Inn

Beehive Inn
Geclassificeerd als nr. 78 van 284 Snelle hap in Edinburgh
Keukens: Brits, Eetcafé
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: Old Town
18 maart 2020 beoordeeld

Leuke pub die op een zaterdagavond wel behoorlijk druk is.
Boven is ook nog een verdieping waar het wel wat rustiger is en je ook een hapje en een drankje kan nemen.
Niet goedkoop maar dat vond ik van heel Edinburgh dat het wel redelijk aan de prijs is.
Geen bediening aan de tafel voor drankjes maar ook dat is normaal in Edinburgh.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Seatrene
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Greene_K1ng, Manager van Beehive Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 maart 2020

Hi there,

Thanks for taking the time to review us.
We hope to see you again on your next visit to Edimburgh.
Have a great day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (981)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 981 beoordelingen

25 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een oké pub. Vrij vuil. Drank niet goedkoop. Er zijn goedkopere plaatsen. Geen bediening aan tafel. Personeel niet zo heel vriendelijk

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank YannickZoldermans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Greene_K1ng, Manager van Beehive Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2019

Hi Yannickzoldermans, thank you for taking the time to let us know about your recent experience. We are disappointed to hear that you are not satisfied with your visit. Thank you again for taking the time to let us know how we can improve. We hope you will consider us again in the future. Take care.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gedineerd. Echte Britse pub op een leuke locatie. De fish and chips waren prima maar niet heel bijzonder

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 55jpv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Greene_K1ng, Manager van Beehive Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2019

Hi 55jpv, we are very happy to have provided you with such a positive experience! We hope to see you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant op leuke locatie maar geen aanrader om te dineren. Je moet zelf je bestelling met de kaart aan de bar doorgeven en al afrekenen voor je gegeten hebt. Sirloin steak was van zeer matige kwaliteit en deels goed doorbakken zoals gevraagd. De tafels waren sticky. Al met al een teleurstelling. Prijs kwaliteit verhouding echt niet ok.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank TheoBrands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bee H, Manager van Beehive Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2019

Hi Theo,

Thanks so much for taking the time to review us. Your feedback is appreciated.

I'm so sorry that you found the Sirloin to be of poor quality, this is something I will feed back to our suppliers. I only wish you had said something at the time so we could have changed the meal for you or resolved the problem in a suitable way.

I've noted your comments about the sticky tables and I ensure you I will be bringing this up at the next team meeting as this is not the standards we strive for.

I hope you enjoyed the rest of your time in Edinburgh.
Kind regards,
Vicky.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen zaterdagavond hebben we genoten van deze pub. Heerlijke biertjes, vermakelijke mensen en leuke muziek. Kortom; een top avond.
Het avondeten vonden wij wel wat tegenvallen. weinig smaak en niet heel bijzonder.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Amarins K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bee H, Manager van Beehive Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2019

Hi there,

Thank you for taking the time to review us.

Sorry to hear you did not find the food to your liking. I am glad, however, that you enjoyed your drinks and the overall atmosphere.

We hope you see you again in the future.

Kind regards,
Vicky.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Beehive Inn bekeken, bekeken ook

 

In Beehive Inn geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding