Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.133)
Beoordelingen filteren
1.133 resultaten
Waardering van reizigers
530
428
131
29
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
530
428
131
29
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.133 beoordelingen
Beoordeeld op 15 oktober 2017

Voor een groep van 11 schooldirecties boekte ik het Holiday Inn hotel in Norwich. Deze vestiging maakt deel uit van het Norwich City football stadium. Elke deelnemer kreeg een prachtige single room met alle nodige faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Enkele groepsleden hadden een kamer met uitzicht op het voetbalveld. De bus waarmee we naar Norwich kwamen, kon 's avonds veilig op het terrein naast het voetbalveld geparkeerd worden. Alle groepsleden waren vol lof over de mooie kamers, het lekkere ontbijt en de goede ligging van het hotel. Bij het onthaal lag alles klaar om een vlotte check-in te garanderen. De personeelsleden aan de balie waren erg behulpzaam en beantwoorden alle vragen van de groep op een kwaliteitsvolle manier. Ik wil hier in de volgende jaren zeker nog terugkeren met groepen.

Kamertip: Alle kamers zijn OK, maar wie graag het voetbalveld ziet, moet hier zeker naar vragen.
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank philipalliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hiren V, General Manager van Holiday Inn Norwich City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2017
Google-vertaling

Many thanks philipalliet for your wonderful comments and it's great pleasure to hear that you and your group thoroughly enjoyed your three nights stay with us. Our award winning hotel is one of the best in Norwich and I am pleased to hear your experience matched this too. We all look forward to welcome you and your group again next year!
Kind Regards,
Hiren Varvadekar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2017

Dit hotel doet het goed, de kamer was ruim, netjes en prettig bed. Behulpzaam personeel bij de receptie. Ik heb er ook gegeten 's avonds en dat was ook prima in orde. En ondanks dat het redelijk vol was, heb ik niet te lang op het eten hoeven te wachten. Dus alles bij elkaar ruim voldoende tot goed!

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Wil_740421
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hiren V, General Manager van Holiday Inn Norwich City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 december 2015 via mobiele applicatie

Eenvoudig maar prima hotel op loopafstand van het centrum van Norwich. Misschien iets minder geschikt als vakantiehotel maar zeker als zakenhotel is er niets mis mee. Het ligt in het centrum en het verkeer is wel erg druk in de spits dus daar wel even rekening mee houden.

Datum van verblijf: maart 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank TWG-NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2015 via mobiele applicatie

Prima hotel voor zakelijke reiziger. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Kamers zijn ruim, rustig en altijd schoon. Ramen kunnen worden geopend en met een beetje geluk heb je een kamer met uitzicht op het voetbalveld van Norwich FC.

Enige kleine minpunt is dat het internet niet erg snel is

Datum van verblijf: november 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank PPieter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 28 juni 2011

Ik verbleef hier met een aantal vrienden eind mei.
Het hotel is schoon, en makkelijk bereikbaar vanaf het stadscentrum.
Ik heb geen ontbijt geprobeerd omdat er een grote Morrisons tegenover ligt, wat zeker een stuk goedkoper is.
De bar was net een typische hotel bar en miste sfeer, maar er was een groot scherm met Sky Sports.
Ik bezocht het na het voetbalseizoen.
Dit hotel ligt op de hoek van het terrein van Norwich City en daarom kan ik me voorstellen dat het nogal druk is op speeldagen en dat parkeren waarschijnlijk niet zo eenvoudig of goedkoop is.
Mijn kamer keek uit op het veld, wat geweldig was.
Ik boekte en betaalde van tevoren voor een aantal kamers via Expedia en hoewel ik een bevestiging kreeg, werd mij verteld dat één van de kamers niet geboekt was.
Na een half uur was het allemaal geregeld maar ze gaven mij het gevoel dat het mijn schuld was.

Bedank jimbob317
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
GeneralManagerNWICR, General Manager van Holiday Inn Norwich City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2011
Google-vertaling

Thank you for your review, I’m sorry that you had experienced some difficulty with your room reservation; I have ensured that my colleagues at the Front Desk are made aware of your dissatisfaction so that we may improve our service further, following our investigation as stated on the day, Expedia had to be contacted as the reservation had not been sent through to us, once this was verified we your additional reservation was accepted. As also mentioned on the day you were provided with a room upgrade for the undue delay
Match days are busy naturally however the parking pricing remains the same, this season we will be very exciting with the on set of the Premiership. Thank you once again for your review which I trust visitors to the site will find useful

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken