Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.315)
Beoordelingen filteren
2.316 resultaten
Waardering van reizigers
1.777
403
76
35
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.777
403
76
35
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.316 beoordelingen
Beoordeeld op 27 februari 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel, goede faciliteiten, uitstekende ligging mbt zaken en ook bezienswaardigheden. Ontbijt goed.
City AirPort slechts 30 min gerekend bij gemiddelde verkeersdrukte. Heathrow kleine uurtje en dus minder.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Wim010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonLondonBankside, Director of Rooms van Hilton London Bankside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2018
Google-vertaling

Dear Wim010,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay with us at the Hilton London Bankside.

I am delighted to learn that you thoroughly enjoyed your stay. We are indeed very fortunate to be in such a fantastic location and within a short distance of all the major London Airports.

We hope to welcome you back again soon.

Kind Regards,

Kim Mouflier
Director – Rooms

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2018

voor mijn werk heb ik keuze uit een aantal hotels. Ik prefereer het Hilton omdat dit voor mij als 2e huis voelt. De voorzieningen Ijn top, het eten is erg lekker, en er is een leuke bar waar je lekker relaxed kan zitten. Bediening door het personeel is super (zowel lobby, bar als restaurant)

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Marco P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonLondonBankside, Director of Rooms van Hilton London Bankside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2018
Google-vertaling

Dear Marco P,

Thank you for taking the time to write such a review following your recent stay with us at the Hilton London Bankside.

I am pleased to learn that you thoroughly enjoyed your stay and our location was to your convenience. It is lovely to know that you consider Hilton Bankside to be like a second home to you.

Myself and the team do sincerely appreciate your kinds words and recommendations.

We do hope to welcome you back again soon.

Kind Regards,

Kim Mouflier
Director – Rooms

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2018

absoluut zijn 5 sterren waard de ligging, de kamers en het ontbijt geweldig. wandelen naar de tower bridge, borough market, alles op loopafstand van het hotel 2x per dag schoon maken kamers ontbijtbuffet is overweldigend

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank evelinek2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonLondonBankside, Director of Rooms van Hilton London Bankside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2018
Google-vertaling

Dear evelinek2018,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay with us at the Hilton London Bankside.

I am delighted to read that you had a lovely stay and we exceed your expectations on this occasion. We are indeed very fortune to be in such a fantastic location and within walking distance to some of London’s most iconic tourist attractions.

Myself and the team do sincerely appreciate your kinds words and recommendations.

We do hope to welcome you all back again soon.

Kind Regards,

Kim Mouflier
Director – Rooms

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2017

Fantastisch hotel. Heerlijk luxe! We hebben ons echt zeer welkom gevoeld! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer gastvrij! Het eten was heel er lekker en goed geregeld. De kamers waten zeer schoon en luxe. Per dag kwamen ze twee keer. In de ochtend dr schoonmaak en in de avond werd het bed slaapklaar gemaakt, muziekje aan, water naast het bed. Lampjes aan! Super geregeld.
We raden dit hotel echt aan! Ons tweede bezoek in Londen zal zeer waarschijnlijk een overnachting in dit hotel zijn!!

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank amitisb2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonLondonBankside, Director of Rooms van Hilton London Bankside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2018
Google-vertaling

Dear amitisb2017,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay with us at the Hilton London Bankside.

I am delighted to learn that you had a fantastic stay and our hotel facilities were to your liking.

Myself and the team do sincerely appreciate your kinds words and recommendations.

We look forward to welcoming you back again the next time that you are in London.

Kind Regards,

Kim Mouflier
Director – Rooms

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2017

Hilton Bankside, een hotel van de Hiltongroep, waar kwaliteit voorop staat! Uitstekende service, prima ontbijt, uitgebreide fitnessruimte, up to date kamers. Ligging prima op wandelafstand van Southwark tube station (Jubilee-line)

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Stany M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken