Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.206)
Beoordelingen filteren
2.207 resultaten
Waardering van reizigers
1.522
447
144
62
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.522
447
144
62
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.207 beoordelingen
Beoordeeld op 1 januari 2017 via mobiele applicatie

Last minute dit hotel geboekt. In een week van topdrukte, waarin we weinig alternatieven hadden. En we wilden graag in het centrum van Londen, dus dat de prijs voor een 3 persoonskamer verdubbeld was namen we voor lief. Dit zou een 5*-sterrenhotel zijn, maar ik vond dat totaal niet terug komen in faciliteiten en service. Betaling direct bij inchecken?? Nog niet eerder meegemaakt. Het ontbijt was teleurstellend. Weinig keuze, zure (want magere) yoghurt en als fruit onrijpe meloen (3 dagen op een rij). Bah, waarin niet wat meer aandacht? Onze kamer was op dag 2 om 16.00 uur nog niet schoon gemaakt, dus dat was een domper toen we van de stad terug kwamen en lekker even wilden chillen. Duizend excuses en verklaringen van de chef huishouding, waar ik echt niet op zat te wachten. Voor die prijs (€ 1.350 voor 3 nachten) is dat gewoon not done! Nee, dit hotel niet meer. O ja, de high tech snufjes in de kamer .... de 'handy' (mobiele telefoon om mee de stad in te nemen voor route, adresjes en zo) was handig. Maar de rest was soms erg irritant. En dat je niet weet of het flesje water en het fruit bij de prijs was inbegrepen ook.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank Ingrid D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2016 via mobiele applicatie

Fijn personeel, werkend wifi, wat een uitzicht en ga zo maar door. Zwembad en jacuzzi zijn aanwezig. Erg modern met mobiele apparatuur waarmee je het licht kan bedienen etc. Prima bedden en erg fijne douche. Veel stilte bijna geen geluid van buiten/gang. Airco/heating aanwezig op de kamers.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank Kersentuin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gary R, Manager van M by Montcalm Shoreditch London Tech City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2016
Google-vertaling

Dear Kersentuin,

Thank you for your kind review based on your recent stay. We are delighted that you found the hotel to be modern and luxurious and that the room amenities and MSpa were to your satisfaction. I hope we have the opportunity to welcome you back in the new year.

Happy New Year from all the team at M.

Gary Redmond | Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2016

De kamer was top! Mooi ingericht, design, de kamer was lekker groot voor "Londense normen". Een zalig King Size bed, zacht maar toch ondersteunend voor de rug. De airco/verwarming werkte prima.Alles was kraaknet, goede kamerservice (2x/dag), koffie en thee op de kamer en gratis water, en professionele haardroger, strijkijzer en plank... Enkel de tv kregen we niet aan de praat, deze was ingesteld zoals een tablet maar ons lukte het niet om eenvoudig weg wat tv te kijken, dit vonden we ook niet zo erg.
Vriendelijk personeel, vlotte check-in / out, bagage werd de laatste dag tot 's avonds bewaard door de conciërge.
Het hotel was echt op 2 minuten wandelen van de subway, 2 haltes van Saint Pancras, superhandig.
Twee van de drie avonden bleven we dineren in Shoreditch zelf, dit is zeer goed is meegevallen, echt een hippe buurt waar veel te beleven valt. Geen onveilig gevoel, veel volk op de baan, weinig toeristen.
We ontbeten in de Pret a manger omwille van het prijzige ontbijt in het hotel.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Evelien G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roberto R, Manager van M by Montcalm Shoreditch London Tech City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Dear Evelin G,

Thank you for taking the time to review your stay with us at M by Montcalm.

We are glad to hear that you have overall enjoyed your stay and liked the room, the amenities and perks, the service and the location.
We would like to apologise for the TV issues and I am sure we will be bale to offer a better experience next time you visit us.

We are looking forward to welcome you again soon.

Warm regards,

Roberto Russo
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2016 via mobiele applicatie

Goed hotel ! Personeel zeer vriendelijk, zowel receptie, conciërge alsook de staff. Behulpzaam in het vinden van restaurants en wat je allemaal kan doen. Kamers groot genoeg. Ontbijt full english breakfast. Voor reservatie beter rechtstreeks boeken dan via booking.com, betere deals !

Verbleef: november 2016, reisde met familie
Bedank knaepenp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roberto R, Manager van M by Montcalm Shoreditch London Tech City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2016

Geachte Knaepen P,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling je gewoon gedeeld over uw bezoek aan M door Montcalm.

We zijn erg blij om te lezen dat u uw tijd genieten met ons en vond de kamer, het vriendelijke personeel en de super gunstige locatie.

We kunnen niet wachten om binnenkort weer na je kijkt.

Hartelijke groeten,

Roberto Russo
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2016

Nieuw design hotel van de keten Montcalm. Redelijk prijzig maar voor de ligging vlak bij Shoreditch nog net betaalbaar. Neem dan ook niet de goedkopste kamers want de betere zijn super uitgerust, en groot naar Londense normen. Zeer vriendelijk personeel. In de buurt talloze mogelijkheden voor eten en drinken.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank danny m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roberto R, Manager van M by Montcalm Shoreditch London Tech City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Danny m,

Thank you for taking some time out share your thoughts with regards to your recent stay at M By Montcalm.

We are happy to know that you enjoyed your stay with us at M.

The team here at M looks forward to welcome you back in the near future at M.

Thank you again for all your time & valuable feedback.

Warm Regards

Roberto Russo
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken