Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.317)
Beoordelingen filteren
2.317 resultaten
Waardering van reizigers
1.481
671
115
29
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.481
671
115
29
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.317 beoordelingen
Beoordeeld op 5 januari 2017 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt, ruime kamers.
Prijs/kwaliteit een aanrader in Londen. Leuke buurt met vele pubs en lekkere restaurants.
Ook met kinderen is dit echt aan te raden. Slechts op 10 minuten stappen van metrostop Holborn.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank SvenV469
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2016

Wij vonden de ligging van dit hotel echt geweldig: in een rustige zijstraat in de wijk Holborn, op circa 5 minuten lopen vanaf een metrostation (Piccadilly line). Ideaal als je vanaf het vliegveld Heathrow met de metro reist: je hoeft niet over te stappen. Naast en tegenover het hotel vind je diverse restaurants, eethuisjes en twee pubs.
Het hotel maakt deel uit van een keten en dat merk je. De kamers zijn effectief ingericht met sofa, bureautje, koffie- en theefaciliteiten enz. Maar de kamer miste sfeer / een persoonlijke touch. Het bed was comfortabel, maar naar onze smaak te smal (ca. 1.50 m breed). Samengevat: prima hotel voor een kort verblijf in London.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Karinabc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2015

Het gehele hotel is doelmatig ingericht. Is prima onderhouden. Bedden erg goed, badkamer OK en een smakelijk Engels ontbijt. Ligging is prima, 5 minuten lopen van de metro (Holborn) en een kwartiertje van Covent Garden in een goede wijk.
Prijs is prima vergeleken met andere hotels met een dergelijk centrale ligging.
Deze keten is in Nederland niet bekend, het concept even een beetje wennen maar absolutt een aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Geert-Jan T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2015

grote kamer (gehandicapten kamer was nog enige kamer vrij)!
fantastisch bed!
heel leuke wijk rond hotel: parkje waar je zeer lekkere verse munthee kan gaan drinken
goedkoop ontbijt als je met kinderen gaat, wel zonder kinderen te mijden: gelukkig heb je veel lekkere en interessante alternativeven aan overkant van het hotel
aanrader, zeker voor prijs/kwaliteit verhouding in Londen

Datum van verblijf: juli 2015
Bedank dominiquey421
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2015

Goede service, ontbijt heel uitgebreid en lekker, kamers tip top in orde met heel goede bedden, superzachte handdoeken, extra kussens, ruim genoeg (ook met twee kinderen), geen lawaaihinder, ... Topligging dicht bij Covent Garden, Britisch Museum, ...

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eef75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken