Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.276)
Beoordelingen filteren
2.276 resultaten
Waardering van reizigers
1.467
653
108
28
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.467
653
108
28
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.276 beoordelingen
5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt, ruime kamers.
Prijs/kwaliteit een aanrader in Londen. Leuke buurt met vele pubs en lekkere restaurants.
Ook met kinderen is dit echt aan te raden. Slechts op 10 minuten stappen van metrostop Holborn.

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
2  Bedank Sven V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2016 beoordeeld

Wij vonden de ligging van dit hotel echt geweldig: in een rustige zijstraat in de wijk Holborn, op circa 5 minuten lopen vanaf een metrostation (Piccadilly line). Ideaal als je vanaf het vliegveld Heathrow met de metro reist: je hoeft niet over te stappen. Naast en tegenover het hotel vind je diverse restaurants, eethuisjes en twee pubs.
Het hotel maakt deel uit van een keten en dat merk je. De kamers zijn effectief ingericht met sofa, bureautje, koffie- en theefaciliteiten enz. Maar de kamer miste sfeer / een persoonlijke touch. Het bed was comfortabel, maar naar onze smaak te smal (ca. 1.50 m breed). Samengevat: prima hotel voor een kort verblijf in London.

Verbleef: april 2016, reisde met een partner
Bedank Karinabc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2015 beoordeeld

Het gehele hotel is doelmatig ingericht. Is prima onderhouden. Bedden erg goed, badkamer OK en een smakelijk Engels ontbijt. Ligging is prima, 5 minuten lopen van de metro (Holborn) en een kwartiertje van Covent Garden in een goede wijk.
Prijs is prima vergeleken met andere hotels met een dergelijk centrale ligging.
Deze keten is in Nederland niet bekend, het concept even een beetje wennen maar absolutt een aanrader.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Geert-Jan T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2015 beoordeeld

grote kamer (gehandicapten kamer was nog enige kamer vrij)!
fantastisch bed!
heel leuke wijk rond hotel: parkje waar je zeer lekkere verse munthee kan gaan drinken
goedkoop ontbijt als je met kinderen gaat, wel zonder kinderen te mijden: gelukkig heb je veel lekkere en interessante alternativeven aan overkant van het hotel
aanrader, zeker voor prijs/kwaliteit verhouding in Londen

Verbleef: juli 2015
Bedank Dominique Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2015 beoordeeld

Goede service, ontbijt heel uitgebreid en lekker, kamers tip top in orde met heel goede bedden, superzachte handdoeken, extra kussens, ruim genoeg (ook met twee kinderen), geen lawaaihinder, ... Topligging dicht bij Covent Garden, Britisch Museum, ...

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eef75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken