Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
176 US$
103 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
270 US$
192 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
170 US$
149 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
252 US$
97 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 114 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
188 US$
143 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 183 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

346 US$
313 US$
Kensington Hotel
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
413 US$
330 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
124 US$
119 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
290 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 375 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

284 US$
190 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.938)
Beoordelingen filteren
1.938 resultaten
Waardering van reizigers
1.344
478
92
17
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.344
478
92
17
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.938 beoordelingen
29 december 2017 beoordeeld

Het hotel is precies zoals de beschrijving. Relaxte sfeer. De kamer is niet groot maar zeer comfortabel. Heerlijk matras, goede tv, WiFi, koffie en thee en gezellig ingericht.
Enige minpuntje is de showerdouche. Er komt niet genoeg water uit de douche voor deze enorme kop. Een andere ecovriendelijkere douchekop zou prettiger zijn geweest.

Voor het ontbijt kan je kiezen om deze de volgende ochtend aan je deur te krijgen hangend in een zak. Heerlijke yoghurt zat daarbij. Je kan ook in het restaurant gaan zitten.

De lobby is je woonkamer, zeer uitnodigend om hier te gaan zitten lekker wat te drinken en meimeren over de dag.

Ik raad dit hotel zeker aan!

Verbleef: december 2017, reisde met familie
1  Bedank grid2groot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxHOLBORNTeam, Guest Relations Manager van The Hoxton, Holborn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2018
Google-vertaling

Thanks for sharing your feedback. We’re pleased to hear you loved the vibe throughout. Great to hear you made use of all the facilities in your room and were very comfortable too! Sorry to hear your shower pressure wasn’t up to scratch though – we’ll look into it and get it sorted! We hope to see you in the hood again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie gezellige ambiance met originele aankleding van de kamers. Voelt als thuis. Prima bed en kamers zijn beslist niet
gehorig. In de ochtend een yoghurt en banaan aan je deur is heel gastvrij. Net als in Amsterdam laat het eten en de vooral de koffie te wensen over. Maar genoeg restaurants in Covent Garden!!

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Jan C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Holborn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2017
Google-vertaling

Thanks for your review, pleased to hear you loved the decor and you felt at home with us. nice to know you made the most of the brekkie bags too! See you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

The hoxton is een trendy hotel. In de lobby is het een ontmoetingsplaats voor zakelijke contacten en veel jonge mensen hebben hier een werkplek. Verder is het een gezellige plek voor iets te eten of te drinken. De kamers zijn niet groot, maar met allerlei extra's. Ontbijt, inclusief, wordt op een gekozen tijdstip aan de deur gehangen. Er is een geweldige regendouche, die wel een gedeelte van de badkamer nat maakt. De föhn is alleen in de kamer te gebruiken, maar je kunt er niet bij in de spiegel kijken.
De ligging van het hotel is prima. Loop afstand tot oxford/regent street. In de buurt zijn veel leuke restaurants.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank vriendinne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Holborn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 november 2016
Google-vertaling

GREAT to hear you loved the vibe at The Hox, both in the lobby and in the rooms, and that you made the most of the breakfast bag. Thanks again - we'll hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Direct naast underground station holborn dus zonder overstappen vanaf Heathrow via Piccadilly te bereiken. Heerlijke hippe lounge en fijn restaurant met goed eten. Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Ik had een shoebox kamer. En die was idd echt klein, maar alles was er en heel aangename sfeer. Met z'n tweeen zou ik t echt niet fijn hebben gevonden (koffertje past alleen op de vloer).

Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
Bedank Saskia M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Holborn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 november 2016
Google-vertaling

Great to hear you had a good stay with us in your Shoebox room and that that the team, the food and the atmosphere were all great. Hope to see you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2016 beoordeeld

Was er met mijn dochter. Heerlijk hotel, gezellige lounge/bar. Zeer vriendelijk ontvangst aan receptie, kleine kamer, maar groot genoeg voor een paar nachtjes.
Locatie echt geweldig voor shoppen en theater. Te voet naar Covent Garden en richting Regent street. Ook dichtbij underground en bus. Gratis wifi.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Godelieve B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Holborn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2016
Google-vertaling

Great to hear you loved The Hox and the friendly, welcoming team. Pleased to know the location suited you so well too! We'll hope to see you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken