Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.821)
Beoordelingen filteren
1.822 resultaten
Waardering van reizigers
800
669
239
65
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
800
669
239
65
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.822 beoordelingen
Beoordeeld op 28 november 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel voor een goede prijs. De locatie is top,aan trafalgar square en op loopafstand van Leister square en covent garden. De kamer was ruim. Gratis wifi en op de gang gratis flesjes water bij te vullen.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Yvette H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Judith T, Manager van The Grand at Trafalgar Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2016
Google-vertaling

Dear Yvette,

Thank you for staying at The Grand at Trafalgar Square and for your kind and thoughtful review. We’re glad you chose to stay with us and happy we met your expectations with our prime location, spacious guest rooms and amenities. We look forward to welcoming you back to The Grand on your next visit to London.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2016

Mooi gebouw op toplocatie! De ingang kijkt al uit op Trafalgar Square. Kamers waren klein en eenvoudig. Raam keek uit op een binnenplaats, weinig daglicht. Personeel bij check-in was vriendelijk. Prijs-kwaliteitverhouding niet in verhouding.

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RikR80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MichaelBray, Manager van The Grand at Trafalgar Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest

Thank you very much for your review of The Grand at Trafalgar Square. We are delighted you enjoyed our beautiful hotel and its prime location, and thank you also for your kind comments regarding our staff. It is, however, disappointing to hear that we didn’t meet all your expectations on this occasion, but hope we will have the opportunity to welcome you back to The Grand at Trafalgar Square again in the very near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2016

Ouder hotel wat (naar ik vermoed) langzaam gemoderniseerd wordt. Inchecken kan elektronisch, goede wifi, maar kamers zijn gedateerd (en netjes). Zeer mooi gebouw waar ze op dit moment lounge en restaurant aan het moderniseren zijn

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lewas1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MichaelBray, Manager van The Grand at Trafalgar Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest

We truly appreciate your visit and for taking the time to write a review. We are glad you enjoyed our prime location and found our building beautiful. It’s disappointing to hear that we didn't meet all your expectations on this occasion but we hope to have the opportunity to welcome you back again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2015

De locatie, op 2 minuten van Nelsons Column, is natuurlijk top. Je zit in hartje Londen dus wat dat betreft niets te klagen.

Het hotel zelf is goed. De mensen zijn aardig en behulpzaam. De kamers zijn acceptabel, niet echt top luxe maar zeker niet slecht.

De prijs was goed dus wat dat betreft hadden we niet te klagen. Het was gewoon goed maar niet de 4 sterren waard die het hotel zich zelf geeft.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Dennis V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 15 juli 2011

Een zeer goed ingedeeld hotel, vooral voor degenen met een beperkt budget, 4* waardering, de kamers zijn groter dan je denkt, leuk en rustig, zelfs op een hoekkamer tegenover Northumberland.
Het personeel heeft een beetje een houding in het restaurant.

1  Bedank Matthew R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken