Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.824)
Beoordelingen filteren
1.824 resultaten
Waardering van reizigers
801
670
239
65
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
801
670
239
65
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.824 beoordelingen
Beoordeeld op 26 april 2016

Mooi gebouw op toplocatie! De ingang kijkt al uit op Trafalgar Square. Kamers waren klein en eenvoudig. Raam keek uit op een binnenplaats, weinig daglicht. Personeel bij check-in was vriendelijk. Prijs-kwaliteitverhouding niet in verhouding.

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RikR80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MichaelBray, Manager van The Grand at Trafalgar Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest

Thank you very much for your review of The Grand at Trafalgar Square. We are delighted you enjoyed our beautiful hotel and its prime location, and thank you also for your kind comments regarding our staff. It is, however, disappointing to hear that we didn’t meet all your expectations on this occasion, but hope we will have the opportunity to welcome you back to The Grand at Trafalgar Square again in the very near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2016

Ouder hotel wat (naar ik vermoed) langzaam gemoderniseerd wordt. Inchecken kan elektronisch, goede wifi, maar kamers zijn gedateerd (en netjes). Zeer mooi gebouw waar ze op dit moment lounge en restaurant aan het moderniseren zijn

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lewas1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MichaelBray, Manager van The Grand at Trafalgar Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest

We truly appreciate your visit and for taking the time to write a review. We are glad you enjoyed our prime location and found our building beautiful. It’s disappointing to hear that we didn't meet all your expectations on this occasion but we hope to have the opportunity to welcome you back again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2015

De locatie, op 2 minuten van Nelsons Column, is natuurlijk top. Je zit in hartje Londen dus wat dat betreft niets te klagen.

Het hotel zelf is goed. De mensen zijn aardig en behulpzaam. De kamers zijn acceptabel, niet echt top luxe maar zeker niet slecht.

De prijs was goed dus wat dat betreft hadden we niet te klagen. Het was gewoon goed maar niet de 4 sterren waard die het hotel zich zelf geeft.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Dennis V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 15 juli 2011

Een zeer goed ingedeeld hotel, vooral voor degenen met een beperkt budget, 4* waardering, de kamers zijn groter dan je denkt, leuk en rustig, zelfs op een hoekkamer tegenover Northumberland.
Het personeel heeft een beetje een houding in het restaurant.

1  Bedank Matthew R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 30 december 2010

Ik verbleef in november 2010 voor 4 nachten in het Grand.
Zoals ik al zei in mijn titel, is het eenvoudig, geen gedoe, een zakelijke accommodatie op een zeer centrale locatie in Londen.
Mijn kamer was een beetje donker en benauwd - voornamelijk omdat het op een smalle interne ruimte in het hotel keek, dus was er weinig daglicht.
Maar het was comfortabel genoeg, en als ik echt daglicht nodig had, moest ik gewoon een stap buiten de voordeur van het hotel doen en een korte wandeling naar de Thames maken, of een vrijetijdswandeling naar alle interessante bezienswaardigheden rond Trafalgar Square.
Een zeer concreet element van het hotel waarvan ik genoot was de winkelservice die ze bieden.
Dus u kunt een scala aan drankjes en gerechten uit de plaatselijke supermarkt bestellen, voor niet veel meer dan de kostprijs van de goederen en een kleine bijdrage voor de bezorgingskosten.
Dit is een uitstekende service en ook erg praktisch.
Ik heb geen sterke gevoelens voor dit hotel - niet negatief nocht positief.
Het was allemaal oke en voldeed aan het doel als zakelijke accommodatie.

Bedank AshleeSydney
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken