Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Park Plaza County Hall London
Hotels in de buurt
289 US$
278 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
238 US$
202 US$
Novotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
333 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
178 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
273 US$
222 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
220 US$
214 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
355 US$
256 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
137 US$
114 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 137 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
96 US$
86 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
583 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (8.056)
Beoordelingen filteren
8.056 resultaten
Waardering van reizigers
4.403
2.551
681
256
165
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
4.403
2.551
681
256
165
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 8.056 beoordelingen
24 september 2017 beoordeeld

  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Plaza Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
PPCHLondon, Guest Relations Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
9 september 2017 beoordeeld

Ideaal qua ligging kort bij de metro van Waterloo station en centraal gelegen om verschillende bezienswaardigheden te voet te bezoeken. Super vriendelijk personeel. Ondanks vlak bij het station geen hinder van lawaai, perfect geïsoleerd. Restaurant L'Italiano is een aanrader.

  • Verbleef: september 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Plaza Hotels
Bedank freddydesmeth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PPCHLondon, Guest Relations Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2017
Google-vertaling

Dear freddydesmeth

Thank you wonderful comments about your recent stay.

I am proud to share your feedback with my team. We look forward to welcoming you back for another memorable stay.

Kind Regards
Smriti Srivastava
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2017 beoordeeld

Het Park Plaza County Hotel is een erg gunstig geleden hotel tussen de Waterloo bridge en de Westminster bridge in. Loopafstand tot Londen Eye is 300 meter. Loopafstand tot beide bruggen ongeveer 5 minuten. Binnen 10 minuten sta je op loopafstand in de buurt van Convent garden. Slaapbank was bij aankomst nog niet opgemaakt terwijl de kamer klaar was. Dit is meteen geregeld door de receptie. Erg vriendelijk personeel en de conciërge helpt je geweldig bij het uitzoeken van de juiste bussen of metro's. Nadeel is capaciteit bij het ontbijt. Als je op een druk tijdstip komt wordt je in een minder gezellige ontbijtruimte gebracht.

Kamertip: hogere verdieping als je niet tegen het ziekenhuis wilt aankijken
  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bokkies0406
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PPCHLondon, Guest Relations Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2017
Google-vertaling

Dear Bokkies0406,

Thank you for reviewing our hotel for your recent stay with us!

We are glad you found our Concierge Team helpful during you time in London and our Staff friendly and welcoming.

We look forward to welcoming you soon back!

Kind Regards,

Graziana Finocchiaro
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld

Dit is een erg mooi hotel, van binnen vooral dan. Centraal gelegen vlakbij de London Eye. Kamers waren ruim, mooi design en goede badkamer. Ontbijt is een aanrader. Zowel Italiaans restaurant als de bar waren erg fijn. Kan het hotel zeker aanbevelen.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Plaza Hotels
Bedank 59daand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PPCHLondon, Front Office Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear 59daand,

Thank you for your comment about Park Plaza County Hall!!!

I would pass your nice comment to all the team in the hotel, specially for the members in the Italian Restaurant and the Bar.

Looking forward to see you again,

Kind Regards,
Sergio Cruz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld

  • Verbleef: juli 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Plaza Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
PPCHLondon, Guest Relations Manager van Park Plaza County Hall London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juli 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken