Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Premier Inn London St Pancras Hotel
Hotels in de buurt
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
140 US$
118 US$
ibis
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
294 US$
273 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
259 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
262 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
125 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
330 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Doubletree by Hilton – London Islington(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
167 US$
Doubletree
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Alhambra Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
111 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 133 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

254 US$
199 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
87 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Beoordelingen (3.867)
Beoordelingen filteren
3.869 resultaten
Waardering van reizigers
2.652
974
163
42
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.652
974
163
42
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.869 beoordelingen
10 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed hotel, vlakbij metro ingang. Proper, rustig, vriendelijk. Wees op tijd vr ontbijt, na 9u is het "grab what you can get". Men kon nt volgen, zelfs nt met proper bestek. Spijtig, want ook 's avonds kan je er gd eten maar ook dan is reserveren een must.

Verbleef: april 2017, reisde met familie
Bedank Peetjeccl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2016 beoordeeld

Heel tevreden, comfortabel bed, lekker ontbijt, goede verbinding, we hebben ervan genoten...
Kaart (sleutel) werkte niet en duurde lang om nieuwe te krijgen we waren zo moe en toen wij een nieuwe kregen, werkte die weeral niet en wij waren heel pissig ! Doe volgende keer aub meer vlotter.

Alle deuren veel vlekken, waarschijnlijk niet schoongemaakt...

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sandy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2016 beoordeeld

Wij hebben hier verbleven in de week van 11/7. Uiterst vriendelijk en attent personeel. Ruime en vooral propere familiekamer. Elke dag propere handdoeken hoewel we ze ophingen voor hergebruik. Echte glazen I.p.v bekers. Weinig last van geluiden van de straat of naburige kamers.
Uitgebreid ontbijt met een keuze aan brood, bagels, pancakes, ... Gebakken ei, worst, spek, aardappelen, bloedworst, bonen, ..., cornflakes, vers fruit, yoghurt, koffie, thee, melk, fruitsappen. Je kon ook havermoutpap, gepocheerd ei, chocomelk bestellen in de keuken.
ook de keuken van het restaurant was zeer goed.
Zeer goede ligging t.o.v het station waar de Eurostar aankomt (5min stappen) en een super bagageservice op de dag van aankomst en vertrek.
Onze conclusie: top en een absolute aanrader.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank An V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De ligging van het hotel is wel het grootste pluspunt. Op enkele minuten van het internationale treinstation en alle metro's zijn voor handen. Vanuit elk punt in de stad kan je daardoor relatief makkelijk weer bij het hotel komen.
Het hotel zelf is netjes en schoon. De kamers zijn ruim en voorzien van alle gemakken. De kamerprijs is voor Londen ook helemaal prima. De keuze tijdens het ontbijt is ruim, zowel english breakfast als gewoon continentaal is aanwezig.
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en je kan zowel voor als na aankomst/vertrek je bagage nog opslaan in het hotel.
Mochten we weer in Londen zijn, dan houden we dit hotel zeker in ons achterhoofd!

Verbleef: april 2016, reisde met een partner
Bedank Wyona P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen weekend ben ik met mijn zoon (12 jaar) een weekend in London geweest.
Dit hotel heeft een super ligging - ca. 5 min van De Metro. Ondanks onze kamer aan een hele drukke weg lag, hoorde we geen geluiden van het verkeer - heerlijk geslapen!!
Ontbijt was niet geweldig maar OK

Verbleef: februari 2016, reisde met familie
1  Bedank Haahrjensen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken