Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
139 US$
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
136 US$
109 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
253 US$
197 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
186 US$
133 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
109 US$
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
285 US$
169 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 196 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

330 US$
299 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
135 US$
122 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 142 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

255 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
526 US$
444 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (3.545)
Beoordelingen filteren
3.545 resultaten
Waardering van reizigers
2.650
548
190
83
74
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.650
548
190
83
74
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.545 beoordelingen
30 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wederom niet teleurgesteld. Mijn zoveelste bezoek aan een Shangri-la hotel en de tweede keer in London.
En weer genoten van het uitzicht. Hoewel ik bij de boeking (!) gevraagd had om aan de kant van de Tower-brigde te zitten werden we toch aan de minder interessante kant van de stad geplaatst.
Wel weer erg vriendelijk personeel die veel voor je willen doen.( zeer zeker de conciërge!!) Kamer is van vele gemakken voorzien. (3911) niet al te ruim tov mijn vorige kamer (bij mijn vorige bezoek)
Ontbijt super. Kortom weer prima verblijf gehad

Verbleef: januari 2017, reisde met vrienden
Bedank FredvdFlier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul B, General Manager van Shangri-La Hotel, At The Shard, London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 december 2017
Google-vertaling

Dear FredvdFlier,

Thank you for taking the time to write such a wonderful review after your stay with us, we sincerely appreciate it.
I am delighted you enjoyed the hotel, room, food and service. We hope you had a chance to visit the local area, as there is so much to explore. Next time you say with us, grab a couple of pastries from LANG cafe and take a stroll down the River Thames to visit HMS Belfast and Tower Bridge, I thoroughly recommend it.
We do apologise you were not given a room on the side that you requested, I hope you will give us another chance, at which time we will spare no effort in providing you with a seamless stay.
Kind regards,

Paul Brackley
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2015 beoordeeld

Wat een uitzicht. En wat een heerlijk $$$$ hotel. Ontvangst op z'n Shangri-la''s warm welkom. Kamer ( 4509) heeft nou niet het meest bijzondere herkenbare uitzicht over Londen maar blijft indrukwekkend. Super badkamer, zoiets in de trant van "wil ik thuis ook". Badkamer aan het raam wat een view als je in bad er in gaat liggen! Bed meer dan comfortabel. (ook hier; wil ik thuis ook wel). Wifi oké, tv heeft moeite met zenders te ontvangen digitaal kan een upgrading gebruiken. Als ook de temperatuur van de kamer is ondanks mijn gewenste 14°c niet omlaag te krijgen. Bleef erg warm. Maar zullen nieuwigheden wel zijn.
Bar op de 52e etage en ook het zwembad (Helaas niet gebruikt)
Wijk (Borough) is niet bijzonder maar, juist gewoon dus leuk om er doorheen te wandelen. Verder buurt in ontwikkeling. En einde van de straat zit de de oorspronkelijke oude markt Borough. Metrolijnen bakerloo en nothern en vlakbij naast het london bridge treinstation.
Restaurant is voor ontbijt, buffet en menu keuze, (waarom ik de ene keer 21 en de volgende keer voor het zelfde 32 pond most betalen zou ik niet weten) lunch en diner. Kwaliteit zoals u mag verwachten, prima nee niet voordelig maar dat wist u al. (Londen is überhaupt geen goedkope locatie)
Hotel is een aanrader, misschien even voor sparen maar dan heeft u ook wat bijzonders!

Verbleef: oktober 2015
Bedank FredvdFlier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt een super hotel! Fenomenaal uitzicht over London. De bar en het restaurant hebben een uitstekend assortiment van drankjes en hapjes. Veel oog voor details in dit hotel en het staat vol met prachtige verse bloemen. Makkelijk gelegen naast London bridge waarvandaan je de metro overal naar toe kunt nemen!

Verbleef: oktober 2015
Bedank Agnes d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld

Een paar weken geleden was mijn vriend voor zaken hier geweest. Hij was zo enthousiast dat hij ook samen met mij hier naar toe wilde gaan. En het was super! Vanaf het begin dat ik met mijn koffer naar binnenliep was het één en al service en vriendelijkheid. Ook met inchecken was de ervaring zeer bijzonder, echt zeer meedenkend en behulpzaam. We kregen een prachtige kamer (upgrade!), met een geweldig uitzicht op de Tower Bridge. Alle services waar we gebruik van hebben gemaakt, van roomservice tot kleine requests, alles werd met dezelfde vriendelijkheid, nauwkeurigheid en snelheid geregeld. Je werd echt in de watten gelegd en enorm ontzorgd. Van begin tot het einde hebben we een 5 sterren PLUS ervaring gehad, met daarbij opgeteld het meest fantastische uitzicht over Londen, maakt dit hotel heel speciaal en 1 uit 1000-en. Zeker een bezoek waard!

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Angela H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2014 beoordeeld

Om het kort samen te vatten:
het was een zeer mooi hotel, vriendelijke en hulpzaam personeel, prachtige kamers met een fenomenaal uitzicht.
Het hotel ligt vlakbij de metro waardoor het bezoeken van de winkelstraten, enz... heel gemakkelijk is.


  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met shangri-la.com
Bedank DaanCarmen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken