Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top hotel!”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Mondrian London at Sea Containers
Beoordeeld als nr. 74 van 1.076 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
6 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtig hotel, direct gelegen aan de Thames. Fantastisch uitzicht over de stad en binnen een kleine loopafstand zit je bij alle mooie attracties. Niet goedkoop, wel bijzonder! Zeer vriendelijk personeel en mooie kamers.

Verbleef: November, 2017, reisde voor zaken
Bedank J J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SergioLeandroGM, General Manager van Mondrian London at Sea Containers, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you for your short but sweet review! I'm delighted you enjoyed your stay with us so much and loved our amazing location on the vibrant South Bank!

I hope we have the opportunity to welcome you back to Mondrian London in the future.

Warm Regards,
Sergio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.961)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 3.961 beoordelingen

2 oktober 2017 beoordeeld

Wat een geweldig hotel! Midden in de stad en gelegen aan de Thames. Bijzonder creatief vormgegeven voor een bijzondere ervaring. Personeel was buitengewoon vriendelijk en enthousiast zonder opdringerig te zijn. Kamer was niet zo heel groot maar verder keurig op orde. Ontbijt was top en je kon op een terras naast de rivier zitten. Een topklasse hotel met een ontspannen en relaxte uitstraling. Absoluut de moeite waard!

  • Verbleef: Juli, 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank B387
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SergioLeandroGM, General Manager van Mondrian London at Sea Containers, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your feedback on Trip Advisor. I'm thrilled to hear you enjoyed your stay at Mondrian London so much and loved our amazing location on the vibrant South bank! I hope to see you again soon.

Warm regards,
Sergio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld

Wij verbleven in dit hotel wegens het concert van Adele in London. Prachtige ambiance, heerlijke kamer met goede bedden .Uiterst vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, kortom een fantastisch hotel als u een paar daagjes London aandoet.

Verbleef: Juni, 2017, reisde met familie
Bedank marieke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SergioLeandroGM, General Manager van Mondrian London at Sea Containers, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your short but sweet review! I am delighted you enjoyed your stay with us so much and loved our amazing location on the vibrant South Bank! I hope we have the opportunity to welcome you back to Mondrian London in the future.

Warm regards,
Sergio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2017 beoordeeld

Op wandelafstand van Soho, aan de oevers van de Thames en 150m van Southwark metrostation, een idiale uitvalbasis als je London wilt bezoeken. We hadden een heel ruime standaard kamer, met ruime, mooi afgewerkte badkamer. De stijl van het hotel is modern en oogt kunstzinning. Het ontbijtbuffet was heerlijk en de bediening over vriendelijk. De hoofdbar was s'avonds zeer druk en luid, maar de ontbijtruimte wordt s'avonds bar waar het wel rustig was. Niet het goedkoopste, maar zeker een aanrader als je een paar nachten in London wilt verblijven.

Kamertip: Vraag een kamer met zicht op de Thames.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank macandphill
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SergioLeandroGM, General Manager van Mondrian London at Sea Containers, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2017
Google-vertaling

I'm thrilled to hear you enjoyed our South Bank location so much, we are truly lucky to be located close to so many famous London landmarks! I'm over the moon you were able to visit so many of our outlets during your time with us, the buffet breakfast is certainly worth a try! Thank you for taking the time to leave your review, I look forward to welcoming you back again in the future!

Warm regards,
Sergio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven 4 nachten in dit mooie hotel met geweldige ligging, te midden van de belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel is mooi, proper en biedt een ruime keuze aan eten en drinken. De kamers zijn ruim en modern.Het ontbijt is zalig, je vindt er alles wat je nodig hebt en wat er niet is, kan je bestellen. De bediening is vriendelijk en vlot. In dit hotel is beneden een geweldige bar die prijzen won van beste cocktailbar. De cocktails zijn hier dan ook niet goedkoop maar dat is Londen. Reserveren in deze bar voor apero is ten zeerste aangeraden. Beneden is er ook een restaurant, ook lekker maar duur. Ze brengen je gerechten wanneer ze klaar zijn. Het kan dus zijn dat je partner zijn klaar is en dat van jou nog niet, maar dat zeggen ze je ook voor je bestelt. De sky bar van dit hotel moet je gedaan hebben. Valt mee van prijs, maar mooi zicht en gewoonweg knappe bar. Ook hier, reserveren is geen luxe. In het algemeen, leuk trendy hotel met goede ligging en mooi zicht op de vuile rivier ;-)

Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
Bedank Nathalie M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SergioLeandroGM, General Manager van Mondrian London at Sea Containers, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review us. I am delighted you have enjoyed your stay with us and hope to see you again soon.

Warm regards,
Sergio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
Soho
The Piccadilly London West End
St. James's
The Ritz London
The Ritz London
nr. 32 van 1.076 in Londen
3.750 beoordelingen
Trafalgar Square / Embankment
ME London
ME London
nr. 73 van 1.076 in Londen
2.909 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Southbank
Park Plaza Westminster Bridge London
Westminster
The Rubens at the Palace
The Rubens at the Palace
nr. 75 van 1.076 in Londen
4.383 beoordelingen
Holborn
Rosewood London
Rosewood London
nr. 22 van 1.076 in Londen
1.859 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Mondrian London at Sea Containers geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Mondrian London at Sea Containers

Adres: 20 Upper Ground, Londen SE1 9PD, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > Southbank , London Bridge
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 74 van 1.076 hotels in Londen
Prijsklasse: 164 € - 416 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Mondrian London at Sea Containers 5*
Aantal kamers: 359
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van DerbySoft Ltd Shanghai HQ Supplier Direct, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia, Ctrip TA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Mondrian London at Sea Containers met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding