Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Grange St. Paul's Hotel
Hotels in de buurt
381 US$
238 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
300 US$
273 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
259 US$
207 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
288 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
418 US$
379 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
217 US$
175 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
DoubleTree by Hilton London - Westminster(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
287 US$
233 US$
Doubletree
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Park Grand London Lancaster Gate(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
185 US$
163 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
274 US$
225 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Days Hotel London- Waterloo(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
130 US$
94 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (4.574)
Beoordelingen filteren
4.574 resultaten
Waardering van reizigers
1.992
1.555
618
250
159
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.992
1.555
618
250
159
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 4.574 beoordelingen
23 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

5 sterren dus hoge verwachtingen en service. Kamers zijn keurig en van alle gemakken voorzien. Nadeel is dat het zeker boven heel warm is. Sta je dan in je smoking letterlijk te walmen van de warmte terwijl je wacht op de lift. (Was in Mei met 18c buiten). Standaard ontbijt is wat magertjes, zou dan buiten een broodje halen voor minder met betere kwaliteit.

Verbleef: Mei, 2017, reisde voor zaken
Bedank Justin-case-nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your comments. We are sorry that your expectations were not fully satisfied on this occasion; although we are pleased you were satisfied with the quality of the bedroom.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2017 beoordeeld

Alles was piccobello in orde. Netjes, grote kamer, groot bed. Lekker ontbijt, heerlijk zwembad. Wellness met sauna, bubbelbad, Turkse sauna. Metro stations in de buurt. Vele eetgelegenheden op wandelafstand. Wij willen dadelijk terug.

Kamertip: No idea we had a room on the 5th floor. Perfect
  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank lindabaeten2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.
We are so pleased you enjoyed your stay and that everything was to your satisfaction.
We look forward to welcoming you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige locatie naast St. Pauls's; tip vraag om een kamer met uitzicht naar buiten ipv binnen anders kijk je op de binnenplaats. Receptie personeel
Is zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede en ruime kamers; heerlijk bed. Gym is fantastisch goed en van alle gemakken voorzien. Nu voor de verbeterpunten: Bar personeel is wat ongeïnteresseerd en heb meerdere malen moet vragen of ze de drankjes konden opnemen. Daarnaast zijn er zeel veel evenementen in het hotel (3 in de 5 dagen dat ik er was) waarbij in mijn gedeelte de muziek zeer goed te horen was, om vervolgend in de kamer naast mij een feestende after party aan te moeten horen. Ontbijtbuffet mag uitgebreider en is wat beperkt voor zo'n groot hotel. Dus goed maar kan beter!

Verbleef: Juni, 2017, reisde voor zaken
Bedank Robert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2017
Google-vertaling

We are pleased you found our Reception staff friendly and helpful, our rooms spacious, beds comfortable and you liked our spa and health club facilities; however we regret that you were apparently disturbed by noise during your stay. Please accept our apologies for any inconvenience which may h ave been caused.
Your other comments have been noted and we will pass them on to the Food and Beverage Manager to monitor and address internally to ensure that the high standards of facilities and service more usually associated with the Grange Hotels are maintained and improved.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Hotel, recht tegenover st Pauls cathedral, ontbijt is erg prijzig, hebben ontbeten bij cafe op de hoek, scheelt 30 pond! Kamer goed schoon, maar.. heel erg warm om in te slapen: 23,5 graden! Airco kon niet verder naar beneden dan 21 graden en de 3e dag helemaal niet meer. Na klagen heeft iemand gekeken naar de airco maar het bleef 21 graden!

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank monique01968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2017
Google-vertaling

Thank you for your review and your comments. I am sorry that your expectations were not fully satisfied on this occasion; although I am pleased that you liked the location of the hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2017 beoordeeld

Weekend weg met mijn dochter voor haar 12 verjaardag, einde lagere schoolperiode.
Dit luxe 5* hotel was gewoonweg geweldig. Een prima kamer, mooie badkamer en een geweldige ontvangst.

Het ontbijt was volledig en luxe en zorgde ervoor dat we goed gevuld op stap konden gaan.
Het hotel heeft een inpandige Starbucks wat weer een extra plus voor mijn dochter betekende.
Je zit om de hoek bij St. Paul's cathedral en bij de de Thames. Lekker centraal.

Kamertip: Vraag een kamer in het hoofdgebouw en zo hoog mogelijk.
  • Verbleef: April, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank pinkiefish
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2017
Google-vertaling

We are pleased that you and your daughter enjoyed your stay and look forward to the opportunity of welcoming you both back on a future trip to London.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken