Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goed hotel, maar dat verwacht je ook”
Beoordeling van Grange St. Paul's Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Grange St. Paul's Hotel
Beoordeeld als nr. 353 van 1.077 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
23 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

5 sterren dus hoge verwachtingen en service. Kamers zijn keurig en van alle gemakken voorzien. Nadeel is dat het zeker boven heel warm is. Sta je dan in je smoking letterlijk te walmen van de warmte terwijl je wacht op de lift. (Was in Mei met 18c buiten). Standaard ontbijt is wat magertjes, zou dan buiten een broodje halen voor minder met betere kwaliteit.

Verbleef: Mei, 2017, reisde voor zaken
Bedank Justin-case-nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your comments. We are sorry that your expectations were not fully satisfied on this occasion; although we are pleased you were satisfied with the quality of the bedroom.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (4.469)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 4.470 beoordelingen

10 juli 2017 beoordeeld

Alles was piccobello in orde. Netjes, grote kamer, groot bed. Lekker ontbijt, heerlijk zwembad. Wellness met sauna, bubbelbad, Turkse sauna. Metro stations in de buurt. Vele eetgelegenheden op wandelafstand. Wij willen dadelijk terug.

Kamertip: No idea we had a room on the 5th floor. Perfect
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank lindabaeten2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.
We are so pleased you enjoyed your stay and that everything was to your satisfaction.
We look forward to welcoming you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige locatie naast St. Pauls's; tip vraag om een kamer met uitzicht naar buiten ipv binnen anders kijk je op de binnenplaats. Receptie personeel
Is zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede en ruime kamers; heerlijk bed. Gym is fantastisch goed en van alle gemakken voorzien. Nu voor de verbeterpunten: Bar personeel is wat ongeïnteresseerd en heb meerdere malen moet vragen of ze de drankjes konden opnemen. Daarnaast zijn er zeel veel evenementen in het hotel (3 in de 5 dagen dat ik er was) waarbij in mijn gedeelte de muziek zeer goed te horen was, om vervolgend in de kamer naast mij een feestende after party aan te moeten horen. Ontbijtbuffet mag uitgebreider en is wat beperkt voor zo'n groot hotel. Dus goed maar kan beter!

Verbleef: Juni, 2017, reisde voor zaken
Bedank Robert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2017
Google-vertaling

We are pleased you found our Reception staff friendly and helpful, our rooms spacious, beds comfortable and you liked our spa and health club facilities; however we regret that you were apparently disturbed by noise during your stay. Please accept our apologies for any inconvenience which may h ave been caused.
Your other comments have been noted and we will pass them on to the Food and Beverage Manager to monitor and address internally to ensure that the high standards of facilities and service more usually associated with the Grange Hotels are maintained and improved.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Hotel, recht tegenover st Pauls cathedral, ontbijt is erg prijzig, hebben ontbeten bij cafe op de hoek, scheelt 30 pond! Kamer goed schoon, maar.. heel erg warm om in te slapen: 23,5 graden! Airco kon niet verder naar beneden dan 21 graden en de 3e dag helemaal niet meer. Na klagen heeft iemand gekeken naar de airco maar het bleef 21 graden!

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank monique01968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2017
Google-vertaling

Thank you for your review and your comments. I am sorry that your expectations were not fully satisfied on this occasion; although I am pleased that you liked the location of the hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2017 beoordeeld

Weekend weg met mijn dochter voor haar 12 verjaardag, einde lagere schoolperiode.
Dit luxe 5* hotel was gewoonweg geweldig. Een prima kamer, mooie badkamer en een geweldige ontvangst.

Het ontbijt was volledig en luxe en zorgde ervoor dat we goed gevuld op stap konden gaan.
Het hotel heeft een inpandige Starbucks wat weer een extra plus voor mijn dochter betekende.
Je zit om de hoek bij St. Paul's cathedral en bij de de Thames. Lekker centraal.

Kamertip: Vraag een kamer in het hoofdgebouw en zo hoog mogelijk.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank pinkiefish
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2017
Google-vertaling

We are pleased that you and your daughter enjoyed your stay and look forward to the opportunity of welcoming you both back on a future trip to London.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
City of London
Club Quarters Hotel St. Paul's
City of London
Montcalm Royal London House - City of London
City of London
Grange City Hotel
Grange City Hotel
nr. 371 van 1.077 in Londen
2.963 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Whitechapel
Grange Tower Bridge Hotel
Grange Tower Bridge Hotel
nr. 244 van 1.077 in Londen
3.816 beoordelingen
City of London
Crowne Plaza London The City
City of London
The Montcalm at the Brewery London City
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Grange St. Paul's Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Grange St. Paul's Hotel

Adres: 10 Godliman Street, Londen EC4V 5AJ, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > City of London
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 62 spahotel in Londen
Nr. 170 romantisch hotel in Londen
Nr. 222 zakenhotel in Londen
Nr. 244 luxe hotel in Londen
Prijsklasse: 129 € - 371 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Grange St. Paul's Hotel 5*
Aantal kamers: 434
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, TravelClick, Agoda, Expedia, TripOnline SA, Ctrip TA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Grange St. Paul's Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Grange St Pauls Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding