Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.481)
Beoordelingen filteren
2.481 resultaten
Waardering van reizigers
2.291
138
32
10
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.291
138
32
10
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.481 beoordelingen
Beoordeeld op 27 januari 2016 via mobiele applicatie

Superluxe volledig ingerichte appartementen met prachtig uitzicht op de thames en tower of London!
Heerlijke bedden en ontbijt te halen bij pret a manger op de begane grond.

Vlak naast de tower of London waar ook de hop on hop off bus start.

Een echte aanrader!

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank edgard187
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chevalresidences, General Manager van Cheval Three Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2016
Google-vertaling

Dear Edgar D,

Thank you very much for taking the time to review Cheval Three Quays.

Delighted to read you enjoyed Three Quays location. I hope you managed all the planned sightseeing and found enough time to relax and enjoy the views in the apartment.

Thank you for recommending us, and we look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

DEAN MADGE
GENERAL MANAGER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2015

Mooi nieuw (maart 2014) appartementsgebouw naast de Tower en dichtbij metrostation Tower Hill. Ons ruim appartement had prachtig zicht op de Thames. Het appartement zelf was perfect: ruime living, keuken met alle voorzieningen, mooie slaapkamer, gang met bureel, grote badkamer. Perfect geïsoleerd. Niet goedkoop, maar wel de moeite.

Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ChrisVanRoey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chevalresidences, General Manager van Cheval Three Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2015
Google-vertaling

Dear ChrisVanRoey,

thank you very much for taking the time to review Cheval Three Quays.

I am pleased you enjoyed your stay with us and I hope we can welcome you back soon.

Kind regards,

DEAN MADGE
GENERAL MANAGER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2014

Nou, wij vonden alles meer dan goed. De entree met concierge, de gang naar het appartement, het appartement zelf blonk uit in luxe, 2 plasma's, licht in de kasten, kluisje, schitterende badkamer en keuken, heerlijke slaapkamer, geen contactgeluid van buren (zij waren er wel) Schitterende locatie bij de Tower. Al met al een dikke tien

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Mattheus01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chevalresidences, General Manager van Cheval Three Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2015
Google-vertaling

Dear Mattheus01,

Thank you for taking the time to review Cheval Three Quays it was our pleasure to welcome you.

In the meantime I do hope that we have the opportunity of welcoming you back in the not too distant future.

Kind regards,

DEAN MADGE
GENERAL MANAGER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2014

Prachtige kamer, Het uitzicht was minder mooi dan het leek op het plaatje op internet. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het appartement licht dicht bij de Tower en de metro.
Echt een aanrader dus.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Karin K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chevalresidences, General Manager van Cheval Three Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2015
Google-vertaling

Dear Karin K,

Thank you for taking the time to review Cheval Three Quays it was our pleasure to welcome you.

In the meantime I do hope that we have the opportunity of welcoming you back in the not too distant future.

Kind regards,

DEAN MADGE
GENERAL MANAGER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2014

Schitterende accommodatie in historisch centrum van Londen.
Wij hadden een superior appartement met 2 slaapkamers: moderne inrichting, zowat alles voorzien, heel behulpzaam personeel, perfecte ontvangst en begeleiding. Super!
Mogelijke bemerking: momenteel nog geen bar of restaurant aanwezig (maar dit was ons wel op voorhand gemeld!).

Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Eddy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chevalresidences, General Manager van Cheval Three Quays, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2014
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review Cheval Three Quays.

I will be certain to share these fabulous comments with my team in recognition of the team’s commitment and passion for guest service.

In the meantime I do hope that we have the opportunity of welcoming you back in the not too distant future.

Regards


DEAN MADGE
GENERAL MANAGER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken