Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (517)
Beoordelingen filteren
517 resultaten
Waardering van reizigers
178
236
69
21
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
178
236
69
21
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 517 beoordelingen
Beoordeeld op 24 maart 2018 via mobiele applicatie

We wisten niet wat we konden verwachten. De kamer was twee huizen voorbij de receptie. Onze kamer was op de derde verdieping en er was geen lift. Dat was een tegenvaller omdat mijn vrouw zeven maand zwanger was. De koper is mooi en heel proper. Een kleine badkamer maar met alles op en aan. Het ontbijt was vinden aan de overkant van de straat in de hogeschool. Tof, in een grote zaal tussen studenten. Het ontbijt was in buffet. Alles voldoende en veel keuze. Voor ieder wat wils. We waren op citytrip in een verlengd weekend, en het hotel was een perfecte uitvalsbasis. Spijtig dat we aan de receptie niet wat meer hadden gekregen over de nabije buurt. De laatste dag ontdekten we nog een paar interessante plaatsen dichtbij het hotel.

Verbleef: februari 2018
Bedank Brik S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rafael C, General Manager van Goodenough, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 april 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Brik,

Thank you for taking the time to review your stay with us, I am sorry to hear that you where not entirely satisfied with your stay, as you mentioned we are A hotel made of 5 grade listed buildings so unfortunately some of the luxuries like elevators are not suitable to this building. we are happy to hear that you enjoyed the breakfast at the Great Hall, certainly it is very good start your day with a Full English Breakfast.

We are glad that you found the area suitable and we hope that you choose to visit us again in the future.

Best Regards,

Rafael Colombelli

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2017

Mooi Hotel in een rustige wijk van Londen, binnen 5 minuten met de fiets in het centrum, om de hoek kan je de "wit" fietsen huren voor 2 pond per 24 uur. Hotel was heel netjes heerlijk geslapen en elke dag een goed Engels ontbijt gehad. Zeker een aanrader als je een paar dagen naar Londen gaat.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rob J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rafael C, Manager van Goodenough, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Rob J

Thank you for taking the time to review your stay with us, we are glad to hear that you had a good stay at the Goodenough Club.
Our location is very good, you can easily commute, walk or cycle to London's main touristic attractions. Actually, cycling is a good way to discover London and near to the club you can find bike stations.
English breakfast served at the Great Hall is amazing and gives you the energy to start the day.
We look forward to welcoming you back to stay at the Goodenough Club soon.

Best Regards,
Rafael Colombelli


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2017

We verbleven 2 nachten in dit hotel voor een citytrip in Londen. Het hotel is rustig gelegen, op wandelafstand van treinstation St Pancras en op wandelafstand van heel wat bezienswaardigheden. Er is ook een metrostation vlakbij. We hadden een mooie kamer met een heerlijke regendouche! Ontbijten deden we in de mooie zaal van het nabijgelegen Goodenough College. Mooie omkadering en lekker ontbijt. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Een aanrader!

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kirsten A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 31 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Kirsten,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us, we are happy that you had a good stay at The Goodenough Club. Our location is a super plus, near to central London and best transport links, but also on a very quiet and charming square.

We do hope that you come and visit the next time that you have a need to stay in London

Best Regards

Rafael Colombelli

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2017

Vrij grote kamer voor londense normen .
Mooi ontbijt in de zaal tegenover het hotel.
Vrij centraal gelegen.
Personeel niet echt vriendelijk
Geen airco aanwezig
Koffievoorzieningen
Mooie badkamer
Zeer warme kamer bij warm weer

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ariane d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2017 via mobiele applicatie

Goed hotel in een rustige wijk, dichtbij meerdere metro stations. Hele nette kamer, niet heel erg groot en dat gold ook voor de badkamer. Maar wel prima, je gaat toch op pad. Ontbijt aan de overkant. Je waant je in Harry Potter. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Leuke restaurant en pubs in de buurt. Ik zou er weer naar toe gaan.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank 56Jose2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken