Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.613)
Beoordelingen filteren
2.613 resultaten
Waardering van reizigers
978
1.139
345
97
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
978
1.139
345
97
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.613 beoordelingen
Beoordeeld op 2 november 2017

de kamer was erg goed - schoon, ruim en een lekker bed. Het personeel was erg behulpzaam. GPB 16.45 voor een ontbijt is erg overdreven - helaas. Room service vond ik ook aan de prijzige kant. Het hotel ligt op een paar minuten lopen van Royal Victoria station en van de Emirates kabel baan. voor een stedentrip zou ik een andere lokatie zoeken.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank sjaak001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelLondonExCeL, Guest Quality and Service Team Member van Novotel London Excel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2018
Google-vertaling

Dear sjaak001,

Thank you for choosing to stay at the Novotel London ExCeL, Royal Victoria Dock. We appreciate your feedback on TripAdvisor.

We are happy to hear that you have enjoyed the rooms and you were satisfy with the service of the team.

We look forward to welcoming you back to London and the hotel sometime in the future.

Kind Regards,

Priscilla Yarboye

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel, redelijk schoon en vriendelijk personeel.
Minpuntjes zijn paar kleine dingen:
Wc deur en douche deur kunnen niet op slot, geen wc borstel en prullenbak in toilet aanwezig. Douchecabine had wat schoner gekund.
Eten was een tegenvaller, had een wrap die vrij taai was en half gevuld.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Carlijn C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelLondonExCeL, Manager van Novotel London Excel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2017

Beste gast,

Bedankt voor de tijd om ons te vertellen over uw ervaring in het Novotel London Wembley. Het spijt me dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet; Geef me alsjeblieft mijn oprechte excuses uit.

We stellen uw waardering voor uw bezorgdheid en het is onze hoop dat u ons de gelegenheid geeft om u in de nabije toekomst beter te dienen.

Oprecht,
Petrouchka Aillaud

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2017 via mobiele applicatie

Het is een jaar geleden dat ik hier kwam. Nu wederom voor 5 nachten. De kamers zijn volledig gemoderniseerd. Mooie prettige en ruime badkamer met doorkijk naar de kamer. Fijne bedden. Zeer vriendelijk personeel en een goed ontbijt!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank more_about_marc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelLondonExCeL, Guest Relations Manager van Novotel London Excel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2017
Google-vertaling

Thanks for taking the time to share your feedback with us Marc. We are delighted that you loved our new room. Indeed, they look amazing and we can't wait to get back 2 more floors with the brand new N rooms. We look forward to welcoming you next year as well or maybe even before that. Kind regards, Noemi Szecsenyi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2017

Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Londen. Vanaf hotel tot Tower Hill circa 20 minuten. Voldoende parkeergelegenheid bij hotel of in nabij gelegen parkeergarage. Weinig tot geen last van vliegveld. Uitstekende ontbijt.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank jpmk2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelLondonExCeL, Guest Relations Manager van Novotel London Excel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2017
Google-vertaling

Thanks a lot for the review. We are glad to hear that you had a great stay and really appreciate that your highlighted the good quality of our breakfast. We hope to welcoming you in our hotel again very soon. Kind regards, Noemi Szecsenyi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2016

Een net en modern hotel met ruime kamers gelegen aan de oude 'Victoria docks' vlakbij O2 Arena en Excel beursgebouw. Kamer was ruim en voorzien van een bad met een aparte douche en toilet. Verder aanwezig een kluis, zitbank en koelkastje. Ontbijt was ruim voldoende met genoeg keuzes. Reizen naar Londen city kost een kleine 30 min.en gaat prima via nabij gelegen light rail die aansluit op de Underground.
Checkin ging vlot en Jonathan heeft ons later nog goed geholpen door diverse informatie over Londen en evenementen op te zoeken. De informatie lag bij terugkomst die dag al netjes klaar op onze kamer.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paulemanus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelLondonExCeL, Guest Relations Manager van Novotel London Excel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience about your stay at Novotel London ExCel. We are delighted to hear that you enjoyed staying in our hotel and had a smooth check-in experience. We hope to welcoming you again in the near future. Kind regards, Noemi Szecsenyi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken