Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
139 US$
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
147 US$
108 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
253 US$
197 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
186 US$
133 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
285 US$
169 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 196 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
134 US$
100 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
330 US$
299 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
136 US$
122 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 138 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

255 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
526 US$
444 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.165)
Beoordelingen filteren
1.165 resultaten
Waardering van reizigers
554
441
120
35
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
554
441
120
35
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.165 beoordelingen
16 april 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Kamers zijn groot genoeg. Badkamer is ok. Bed groot en comfortabel. Als je met de auto bent is dit geen probleem. Genoeg parkeerplek. Metro op ongeveer 10 minuten lopen.
Note: ik had kamers 201 en had wel wat last van de lift qua geluid

Verbleef: april 2015, reisde voor zaken
Bedank Patrick K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fox_Goose_Manager, General Manager van The Fox & Goose Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 mei 2015
Google-vertaling

Dear Patrick

Thanks for letting us know how your stay went. I'm delighted it all went well. Since your review I have had our lift serviced and it now runs smoothly.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2013 beoordeeld

We zijn heel tevreden over dit hotel. Kamers zijn prima, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding voor Londen. Alles wat je nodig hebt, bovendien netjes. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Gratis wifi is een plus! Heel interessant is dat je de wagen op de afgesloten parking van het hotel kan laten staan tijdens je bezoek aan Londen. Je bent op 5 min wandelafstand van metro die je in 20 minuten in het hart van Londen brengt. Eten in pub is ook goed. Kortom: geen klachten, een betaalbare aanrader om Londen te bezoeken!

  • Verbleef: oktober 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank honingbeertje72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2013 beoordeeld

Vanuit het hotel ben je met een korte wandeling op een metrostation waarvandaan je snel de stad in kunt. Het was er schoon, het personeel was erg vriendelijk en de aanwezigheid van een bar en restaurant was erg fijn!

Gratis parkeerplaatsen aanwezig, goed werkende WiFi en een ligbad in de badkamer.

Enige minpuntje was dat het lastig te vinden is met een navigatiesysteem omdat ze geen huisnummers kennen...

  • Verbleef: juli 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rob v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2012 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel op 5 min. loopafstand van metrostation Hangerlane. Behulpzame en vriendelijke dames bij de receptie, hele nette en schone kamers met goede bedden. Mooie schone badkamer met prima douche en bad. Flatscreen tv op de kamer aanwezig, en gratis (snelle) WiFi in het hele hotel, in de lobby staat ook een computer met internet die gratis te gebruiken is. Parkeerplaats bij het hotel aanwezig achter een slagboom, hotel ligt vlakbij Wembley stadion en is makkelijk te bereiken via de A40.

  • Verbleef: november 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Martijn112
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
6 juli 2011 beoordeeld

Verbleef slechts voor één nacht, we gingen naar een concert in Wembley (dat lag op slechts 30 min. loopafstand), en met buslijnen buiten.
Het hotel was erg schoon, met comfortabele bedden en een heerlijke badkamer !!
Wij betaalden extra voor ons ontbijt, dat is het waard :) cereals, toast en een volledige Engelse ontbijt met thee/koffie en vruchtensappen !!
Wij waren ook tevreden over het feit dat er veilige parkeerplaatsen waren voor onze auto.
IK zou zeker weer blijven, sterk aanbevolen!!
Bedankt A++ .

1  Bedank shelley1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken