Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.056)
Beoordelingen filteren
1.056 resultaten
Waardering van reizigers
390
495
123
27
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
390
495
123
27
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.056 beoordelingen
31 maart 2016 beoordeeld

Lang weekend met Pasen hier verbleven met 2 volwassenen en 3 kinderen. Het hotel ligt gunstig naast een metrohalte. Ontbijtbuffet is uitstekend met veel keuze. Aan de overkant is een supermarkt die 7 dagen per week open is. Ook is er een pub en Domino's pizza in de buurt. Kamers zijn schoon en prima ingericht. Sofabed is alleen niet echt geschikt voor een tiener.

  • Verbleef: maart 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Hmso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertDinu, Guest Relations Manager van Holiday Inn Express London - Park Royal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2016
Google-vertaling

Dear Hmso,

We are thankful for your 4* review.

Glad to see that we have met your expectations in terms of breakfast variety, convenience of the location, local amenities and the room cleanliness. We are sorry to see your you were not fully satisfied with the comfort of the sofa bed.

We hope you have enjoyed your stay with us and look forward for an opportunity to improve your future experience.

Warm Regards,

Silvija and the park royal team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier twee nachten verbleven samen met onze 2 jaar oude zoon.
De kamer was proper en ruim genoeg, alles aanwezig.
Een dubbel bed voor ons en een dubbel sofa bed voor in zoon, een babybed was eventueel ook aanwezig.
Er was nog voldoende ruimte in de kamer om goed te bewegen en alle gerief achter te laten.
Gratis WiFi in de kamer werkte ook goed.

Het ontbijt was in orde, alleen spijtig dat er geen charcuterie aanwezig was.

De underground stopt letterijk aan het hotel waarbij je met de central line (hoge frequentie) op 20 minuten in Oxford circus staat. Het hotel ligt ook in zone 2 waardoor je met je oyster card een daglimiet van 6,4£ hebt.

Doordat het hotel wat verder uit het centrum ligt is het betaalbaarder en zijn het wat grotere kamers.

Wanneer we opnieuw naar Londen gaan zullen we hier zeker weer verblijven.

Verbleef: november 2015, reisde met familie
2  Bedank JasperV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertDinu, Guest Relations Manager van Holiday Inn Express London - Park Royal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 december 2015
Google-vertaling

Dear JasperV,

What a wonderful review - thank you so much! It is such a pleasure to hear that you and your family enjoyed the accommodation. We sincerely hope that on your next visit with us you experience the same feeling of comfort and convenience. (A speedy breakfast to start the day and quick transportation to get you where you need to go anywhere in London!) Although the brand provides a standard food selection that we can only offer, we are more than happy to relay your suggestions to our marketing team.

We look forward to your next visit with us and, again, thank you so much for your review.

Kind regards,
Victoria and the Team at Park Royal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2013 beoordeeld

Dit hotel gekozen via een Bongobon. Voor 3 sterren is het hotel basic maar ok, kleine maar propere kamers, vriendelijk personeel personeel. Het ontbijt (is blijkbaar gratis) valt wel tegen, geen charcuterie of kaas aanwezig wel worstjes met roerei maar roerei zat total gene smaak in en was raar van kleur, bijna wit (denk niet dat dit van 'verse' eieren wordt gemaakt). Ontbijt in de inkomhal is niet gezellig en tafeltjes voor 4 zijn veel te klein.
Metro op 100 meter stappen maar wel zo'n 30 min rijden tot het centrum van Londen.

  • Verbleef: november 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank macpatricku2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2012 beoordeeld

Naar onze mening de perfecte uitvalsbasis om Londen te ontdekken. Metro ligt zeer dichtbij het hotel (1 minuutje wandelen) en brengt je binnen 20 minuten naar Oxford Circus (centraal Londen dus). Ook de andere kant van Londen (zoals Windsor Castle) is prima te bereiken vanuit hier. Mochten we nog eens een reis maken naar Londen, weten we dit hotel te vinden!

Het ontbijt is heerlijk: geen kaas en vleeswaren (maar hé, we zijn tenslotte in Engeland!), maar genoeg andere keus! Cereals, broodjes, toast, croissants, chocoladebroodjes, natuurlijk de welbekende beans and sausages, jam, marmelade, yoghurt, fruit etc. Mocht er naar eigen smaak toch iets missen: de Tesco ligt tegenover het hotel en is tot laat geopend. Erg handig dus!

De kamer was ook prima: erg grote douche en kamer was ruim genoeg. Alles is schoon en ziet er als nieuw uit. Raam is wat lastig te openen, maar na wat aanwijzingen van het personeel lukte ook dit. Na na afloop de kleine "missers" doorgegeven te hebben, heb ik nog een persoonlijke mail van de hotelmanager mogen ontvangen. Dit duidt wel aan hoe begaan het personeel is met de wensen van de gasten!

Een echte aanrader dus (prijs/kwaliteit is overigens ook erg goed, zeker als men bedenkt in het populaire en dus prijzige Londen te zitten!)!!

  • Verbleef: april 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Sanneke92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2012 beoordeeld

Ik heb hier samen met mijn vriend twee nachten geslapen. De kamer was zeer schoon en het sanitair zag er netjes uit. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben voor onze terugreis een taxi gebeld en deze stond klaar de volgende ochtend. Het ontbijt was ruim voldoende. Je kon kiezen uit ontbijtgranen, zuivel, toast, worstjes, scrambled eggs, witte bonen in tomatensaus, jam, fruit en nog wat kleine dingetjes. Ook was en koffie en fruitsap aanwezig. Achter het hotel bevindt zich metrostation North Acton op de Central Line. Dit station ligt in Zone 2 dus je hebt alleen maar een dagkaartje voor Zone 1 en 2 nodig. Binnen 15 minuten sta je op Oxfordstreet! Helaas waren er werkzaamheden op dit traject toen wij er waren, maar het was prima geregeld met bussen.
De volgende keer dat we gaan willen we dit hotel weer boeken! Het is niet te duur en je krijgt er erg veel voor terug!

  • Verbleef: maart 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank NoukieK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken