Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.034)
Beoordelingen filteren
7.034 resultaten
Waardering van reizigers
3.245
2.663
781
245
100
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.245
2.663
781
245
100
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.034 beoordelingen
21 september 2017 beoordeeld

ik blijf dit een fantastisch hotel vinden, geweldige ligging, centrum is gemakkelijk bereikbaar. Ook als ik zakelijk in London ben is dit voor mij HET hotel. Een eigen parkeergarage wat ik een must vind.
Uitstekende bedden, schone kamers en het ontbijt, subliem!
Van hieruit is het heel gemakkelijk om met de bus het centrum te bezoeken. Of zakelijk per taxi, neem niet je eigen auto.

  • Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank belle_vd_werf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer aangenaam hotel. Luxe en voorzien van alle gemakken. Schone kamer, prima bed (boxspring). Locatie fantastisch. 10 minuten lopen naar Westminster Abbey en Big Ben. Metrostation Pimlico of Westminster op loopafstand. Tate Museum naast het hotel. Rustige buurt. Prima ontbijtbuffet, zowel full english breakfast als continental. Brood, Muesli, Yoghurt en fruit voorhanden.

Verbleef: mei 2017, reisde alleen
Bedank Paul O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D0laO, Guest Relations Manager van DoubleTree by Hilton London - Westminster, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2017
Google-vertaling

Dear Paul O,

Thank you for choosing the DoubleTree Westminster! It's a pleasure to see that you enjoyed your stay and found our facilities and amenities useful for your needs. We are very proud of the high standards of service that we provide, and it's very special to receive first hand positive feedback from valued guests such as you.

We appreciate your visit, and hope to welcome you back to the DoubleTree Westminster in future. Please let me know when you plan to return, so that we may welcome you personally!

Kind regards,


Dola O
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2017 beoordeeld

Wij verbleven gedurende 3 nachten in het Double Three hotel in Londen. Niets op aan te merken, super verblijf in een hotel in Westminster. Rustige gelegen hotel op een paar minuten gaan van de BIG Ben. Londen zelf was "Amazing" en een must voor iedereen die graag City Trips doet.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank marcvG4620OE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D0laO, Guest Relations Manager van DoubleTree by Hilton London - Westminster, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 april 2017
Google-vertaling

Dear marcvG4620OE,

It's such a pleasure to receive your feedback! We're delighted to see that you enjoyed your stay with us, and found our location and facilities useful and convenient for your needs.

We look forward to your next visit to London, and hope to personally welcome you back to the DoubleTree Westminster. Thanks once again!

Kind regards,


Dola O
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2017 beoordeeld

- Lokatie is top. Dicht bij Victoria station (= aankomst met Gatwick express) en dicht bij big ben en Palace of Westminster. Goed bereikbaar met de bus.
- Kamer is netjes. Al zijn we wel overgeplaatst aangezien er bij de eerste kamer haren in de badkamer en op het bed lagen. De overplaatsing werd binnen een paar minuten opgelost zonder enige discussie. De kamer is niet heel groot, vooral badkamer iets klein maar met eigen Apple computer op de kamer wel aardig luxe.
- Het is mogelijk om de kamer niet dagelijks schoon te laten maken in ruil voor een kortings voucher van 5 GBP te besteden in het hotel.
- De warme "American cookies" die bij de receptie onbeperkt te halen waren zijn geweldig!

Al met al in vergelijking met andere hotels in Londen was deze kamer (voor 130 EUR per nacht) zeker het geld waard.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Sander_NL_AMS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D0laO, Guest Relations Manager van DoubleTree by Hilton London - Westminster, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 februari 2017
Google-vertaling

Dear Sander_NL_AMS,

Many thanks for your review of the DoubleTree Westminster following your recent stay! We appreciate you taking the time to provide such detailed feedback of your stay, and are delighted that you enjoyed your time at the Hotel and found our rooms and facilities suitable to your needs.

Our Signature DoubleTree Cookie is the hallmark of our warm welcome, and we are pleased to see that you enjoyed it so.

I'm very sorry to see that your original room had not been cleaned to our usual high standards, and I have shared your feedback with our Head Housekeeper for quality control and re-training purposes within her team. Thank you for bringing this to our attention, and please accept my sincere apologies for any disappointment.

Other than this, I trust that all other aspects of your stay were satisfactory. We appreciate your loyalty to our Brand, and hope to personally welcome you back to the DoubleTree Westminster on your next visit to London!

Kind regards,


Dola O
Guest Relations Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2016 beoordeeld

goed hotel door: vriendelijk personeel, er is altijd veel personeel aan de incheckbalie aanwezig, het ontbijt was lekker, de kamers proper, het heeft een rustige ligging net achter de Thames, met verschillende busverbindingen en op 5 minuten lopen van Big Ben.

  • Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank KristelT46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D0laO, Guest Relations Manager van DoubleTree by Hilton London - Westminster, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2016
Google-vertaling

Dear Kristel T,

Thank for your review of your recent visit to the DoubleTree Westminster! I'm delighted to see that you enjoyed your stay, and found our location and facilities useful and convenient for your needs.

We are very proud of the positive contributions that members of the Trip Advisor community have left for us over the years, and it is a joy to add yours to this growing number.

Thank you once again. We appreciate your loyalty to our Brand, and hope to welcome you back to the DoubleTree Westminster in the not too distant future!

Kind regards,


Dola O
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken