Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
327 US$
309 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
270 US$
192 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
346 US$
296 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
166 US$
149 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
162 US$
139 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 181 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
104 US$
97 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 122 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
176 US$
100 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 111 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

290 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 371 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
122 US$
111 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 127 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

250 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (4.064)
Beoordelingen filteren
4.064 resultaten
Waardering van reizigers
2.326
1.155
368
142
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.326
1.155
368
142
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.064 beoordelingen
28 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor kerst hebben mijn vriend en ik vijf dagen vertoefd in st. James’ Court. Dit was een positieve ervaring. Het personeel was heel vriendelijk. We werden hartelijk ontvangen en onze valiezen werden op onze kamer klaargelegd. Het hotel is centraal gelegen. Het ontbijt is voor iedereen. Wij hadden een exclusive king room. De kamer was heel net en ruim. De badkamer was modern en praktisch. Na een lange dag kon ik echt genieten van een warm bad. Er werd elke dag net gepoetst. Op kerstdag werden zelf onze lakens ververst. Kortom niet twijfelen, boek dit hotel je zal er geen spijt van krijgen!

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank chloeds19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GaganSharma2017, Manager van St. James' Court, A Taj Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 december 2017
Google-vertaling

Dear Chloeds19,

It was a pleasure to welcome you and your family over Christmas - such a special time at the hotel and we are all delighted that we could make it a special one for you.

Thank you for your kind words and for taking the time to leave this review for others. We value all feedback and we very much look forward to welcoming you back again in 2018.

With warm regards for the new year.

Gagan Sharma
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2017 beoordeeld

Kamertip: Het hotel is gigantisch (800 kamers) voor onze eerste kamern kamer 778 moesten we een kwartier door de gangen dwalen voor we er waren.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
GaganSharma2017, Manager van St. James' Court, A Taj Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
13 januari 2017 beoordeeld

Bij aankomst voldeden onze kamers niet aan wat gereserveerd en gevraagd was. De telefonisch gevraagde twin kamer was een 'double room'. Een twin kon enkel mits opleg! De gereserveerde 'studio met dubbel bed' was een twin.
In de studio was het ijskoud of te warm. De ganse nacht was er een ongelooflijk veel lawaai van de airco. Aangenaam qua grootte.
De badkamer is oubollig. De lavabo lekte en het bad liep niet door.
Ontbijt: lange rij om aan te schuiven in de te kleine ontbijtruimte. Indien het beneden te druk is wordt de ballroom als bijkomende ontbijtruimte ingericht. Het buffet is er niet evenwaardig en de borden zijn koud. Er waren onvoldoende broodjes en het beleg was onvoldoende.
Verder goede ligging, aangename sfeer en vriendelijk personeel.

Kamertip: Vraag een kamer zonder ontzettend storend lawaai van de airco!
  • Verbleef: december 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Travannero
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gagansharma2016, Manager van St. James' Court, A Taj Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 januari 2017
Google-vertaling

Dear Travannero,

Thank you so much for your review of The St. James' Court, A Taj Hotel and I am delighted to learn that the efforts of our Team resulted in an overall satisfactory stay however, I have also noted of your feedback, which will be incorporated in getting our product and services more consistent.

I would like to Thank you for your recommendations and we look forward to welcoming you back again soon.

Yours Sincerely,

Gagan Sharma
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2017 beoordeeld

Jammer dat dit hotel niet aan de minimum eisen voldoet: in de winter verwacht je dat als je je hotelkamer binnenkomt dat het warm is. Het lukte niet om de kamer, zelfs na technische interventie (?) en na een kamer-switch met een upgrade van + £50/nacht bleef het koud in de kamer en zelfs de lobby voelde koud aan... Aan de balie werd dit eveneens gemeld, verder dan een schijn van verwondering en excuses kwam het niet; een oplossing voor dit euvel bleef achter. Zelfs oudejaarsavond, tijdens de diner in het Kona-restaurant hebben we met een jas over de schouders doorgebracht. Jammer van deze tegenvallers, want het hotel ligt in een fijne uitvalshoek en heeft vele troeven. Misschien moeten ze beginnen met de ramen te vernieuwen en dubbele beglazing te voorzien, want momenteel waait de koude en de wind door de ramen overal binnen...

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank patriciasuarez2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gagansharma2016, Manager van St. James' Court, A Taj Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2017
Google-vertaling

Dear patriciasuarez2016,

I do apologise for being unable to meet your expectations on this occasion, please allow me to contact you separately in order to gain an opportunity to speak with you and resolve the matter.

Yours Sincerely,

Gagan Sharma
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2015 beoordeeld

Een fijn hotel in een fijne buurt van de stad. Goede uitvalsbasis als je het paleis en de dingen die daarbij horen wilt bezoeken. De bediening is goed, bijna allemaal buitenlandse studenten. De kamer was mooi, maar lag wel heel afgelegen. Prijzige kamer, maar wel voorzien van alles wat nodig is.
Ontbijt heerlijk en ook in de pianobar was het goed toeven onder het genot van heerlijke cocktails.
Verblijf was al weer even geleden, ze zaten toen midden in een verbouwing.

  • Verbleef: maart 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Liesbeth R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MGR_SJCTAJ, Manager van St. James' Court, A Taj Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2015

Beste Liesbeth R,

Dank u voor de evaluatie en terugkoppeling voor uw verblijf. Ik schrijf deze reactie met behulp van Google Translate en dus mijn excuses als de vertaling is niet perfect. Het team en ik zijn blij om te lezen dat u een aangenaam verblijf gehad. Ik hoop om vast te stellen wanneer je bleef zo tot op heden hebben we niet uitgevoerd onze enige renovatiewerkzaamheden in 2015. Wij hopen u snel weer terug en dank u voor het delen van deze ervaring.

Hoogachtend,

Edward Riches
Hotel Manager
St James' Court, A Taj Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken