Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.537)
Beoordelingen filteren
1.537 resultaten
Waardering van reizigers
559
629
212
66
71
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
559
629
212
66
71
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.537 beoordelingen
6 juli 2017 beoordeeld

Eerste keer in dit hotel en een aanrader. Prijs/kwaliteit is perfect. Basic maar de tijd dat je in je hotelkamer doorbrengt als je een citytrip doet is dan ook heel miniem. Het inbegrepen ontbijtbuffet (met full english breakfast) was lekker. Het personeel was uitermate vriendelijk waar je dag en nacht bij terecht kon. Propere kamer met douche. Op wandelafstand van het station. Net naast een van Londen's vlieghavens maar er zijn geen nachtvluchten (slapen met openstaand venster is niet aan te raden want onder de morgen hoor je de eerste vliegtuigen opstijgen en ook de DLR (metrolijnen bovengronds) passeren. Als er dan toch een minpuntje moet zijn, is het de betalende Wifi. Niet meer van deze tijd. Je kan dagelijks maar een half gebruik maken van gratis wifi. Het eten in het hotel is zeker niet slecht. Simpele grootkeuken gerechten die lekker zijn, maar niets hoogstaand. Pluspunt is wel dat je tot laat (zelfs 's nachts) nog snacks als pizza's en dergelijke kan bestellen na bijvoorbeeld een avondje stappen.

Kamertip: Best op een lagere verdieping, minder lawaaihinder van opstijgende vliegtuigen en bovengrondse metro (= derde verdieping)
  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dominique V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2017 beoordeeld

Eenvoudig, maar prima uitvalbasis voor een stedentrip. Station met overground en underground op loopafstand, evenals een groot winkelcentrum. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. (Engels) ontbijt is heerlijk en genoeg. Kortom...een aanrader.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marcodisberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2017 beoordeeld

Zeker een aanrader voor een citytrip naar Londen ( bushalte vlak aan de deur(metro en treinstation 5 min wandelen) personeel was heel vriendelijk en behulpzaam ontbijt heel lekker en zeker genoeg. Je kan ook dineren aan een zeer democratische prijs.Mooie en proper verzorgde kamers

Kamertip: Er staat een verwarming op de kamer, maar die hebben wij afgezet wegens te warm
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Charlotte from The Social Media Team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2017
Google-vertaling

May we thank you for your review of our London Stratford Travelodge. We are so pleased to learn your room was clean and you found the hotel team to be excellent. We aim to provide an enjoyable stay for all of our guests and we are so pleased to hear this has been achieved. We will be sure to pass your positive comments to the hotel and we do hope you stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2016 beoordeeld

Netjes, alles wat nodig is in een basispakket, vriendelijk en voorkomend personeel naar Engelse gentlemenstijl. Zeer ruime kamer en badkamer. Goed voor een rustig verblijf met een veilig gevoel. Goed ontbijt.

  • Verbleef: januari 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank clementinewijckmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Niki from The Social Media Team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016
Google-vertaling

Many thanks for your review. It’s great that you found the staff to be friendly and helpful during your stay and that your room was comfortable.We strive to provide a positive experience and are happy to see this was the case. Thank you again for your review and we hope to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2016 beoordeeld

Goed hotel met Engels ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De kamers zijn niet echt groot en een bed van 1,40 meter breed is kingsize als het voor 1 persoon is anders is het een twijfelaar, maar desondanks hebben wij er heerlijk geslapen. Het hotel ligt op een kleine 10 minuten van bus- trein- en metrostation Stratford waar ook een groot overdekt winkelcentrum, Westfield, ligt.
In dit winkelcentrum ligt ook Jamies Italian waar je heerlijk kunt eten.
Een kamer zo hoog mogelijk aan de achterzijde is het meest rustig.

Kamertip: een kamer aan de achterzijde op een hoge verdieping is het meest rustig
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jomaru6058
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Nicolas from the Social Media team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review. We are pleased to learn you were happy with the Hotel’s location and that your overall experience was a positive one. We aim to offer our guests great value stays in comfortable surroundings and we are happy to see that this has been achieved. Feedback is invaluable and a copy of your comments will be forwarded to the Hotel. Thank you once again and we do hope you will stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken