Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Travelodge Stratford Londen”
Beoordeling van Travelodge London Stratford

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 5 websites!
Travelodge London Stratford
Beoordeeld als nr. 328 van 1.077 hotels in Londen
6 juli 2017 beoordeeld

Eerste keer in dit hotel en een aanrader. Prijs/kwaliteit is perfect. Basic maar de tijd dat je in je hotelkamer doorbrengt als je een citytrip doet is dan ook heel miniem. Het inbegrepen ontbijtbuffet (met full english breakfast) was lekker. Het personeel was uitermate vriendelijk waar je dag en nacht bij terecht kon. Propere kamer met douche. Op wandelafstand van het station. Net naast een van Londen's vlieghavens maar er zijn geen nachtvluchten (slapen met openstaand venster is niet aan te raden want onder de morgen hoor je de eerste vliegtuigen opstijgen en ook de DLR (metrolijnen bovengronds) passeren. Als er dan toch een minpuntje moet zijn, is het de betalende Wifi. Niet meer van deze tijd. Je kan dagelijks maar een half gebruik maken van gratis wifi. Het eten in het hotel is zeker niet slecht. Simpele grootkeuken gerechten die lekker zijn, maar niets hoogstaand. Pluspunt is wel dat je tot laat (zelfs 's nachts) nog snacks als pizza's en dergelijke kan bestellen na bijvoorbeeld een avondje stappen.

Kamertip: Best op een lagere verdieping, minder lawaaihinder van opstijgende vliegtuigen en bovengrondse metro ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dominique V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.303)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.303 beoordelingen

1 mei 2017 beoordeeld

Eenvoudig, maar prima uitvalbasis voor een stedentrip. Station met overground en underground op loopafstand, evenals een groot winkelcentrum. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. (Engels) ontbijt is heerlijk en genoeg. Kortom...een aanrader.

  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marcodisberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2017 beoordeeld

Zeker een aanrader voor een citytrip naar Londen ( bushalte vlak aan de deur(metro en treinstation 5 min wandelen) personeel was heel vriendelijk en behulpzaam ontbijt heel lekker en zeker genoeg. Je kan ook dineren aan een zeer democratische prijs.Mooie en proper verzorgde kamers

Kamertip: Er staat een verwarming op de kamer, maar die hebben wij afgezet wegens te warm
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Charlotte from The Social Media Team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2017
Google-vertaling

May we thank you for your review of our London Stratford Travelodge. We are so pleased to learn your room was clean and you found the hotel team to be excellent. We aim to provide an enjoyable stay for all of our guests and we are so pleased to hear this has been achieved. We will be sure to pass your positive comments to the hotel and we do hope you stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2016 beoordeeld

Netjes, alles wat nodig is in een basispakket, vriendelijk en voorkomend personeel naar Engelse gentlemenstijl. Zeer ruime kamer en badkamer. Goed voor een rustig verblijf met een veilig gevoel. Goed ontbijt.

  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank clementinewijckmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Niki from The Social Media Team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016
Google-vertaling

Many thanks for your review. It’s great that you found the staff to be friendly and helpful during your stay and that your room was comfortable.We strive to provide a positive experience and are happy to see this was the case. Thank you again for your review and we hope to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2016 beoordeeld

Goed hotel met Engels ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De kamers zijn niet echt groot en een bed van 1,40 meter breed is kingsize als het voor 1 persoon is anders is het een twijfelaar, maar desondanks hebben wij er heerlijk geslapen. Het hotel ligt op een kleine 10 minuten van bus- trein- en metrostation Stratford waar ook een groot overdekt winkelcentrum, Westfield, ligt.
In dit winkelcentrum ligt ook Jamies Italian waar je heerlijk kunt eten.
Een kamer zo hoog mogelijk aan de achterzijde is het meest rustig.

Kamertip: een kamer aan de achterzijde op een hoge verdieping is het meest rustig
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jomaru6058
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Nicolas from the Social Media team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review. We are pleased to learn you were happy with the Hotel’s location and that your overall experience was a positive one. We aim to offer our guests great value stays in comfortable surroundings and we are happy to see that this has been achieved. Feedback is invaluable and a copy of your comments will be forwarded to the Hotel. Thank you once again and we do hope you will stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
East End / East London
Ibis London Stratford
Ibis London Stratford
nr. 477 van 1.077 in Londen
849 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
The Westbridge Hotel
nr. 98 van 1.077 in Londen
1.506 beoordelingen
Docklands / Canary Wharf / Isle of Dogs
Travelodge London Excel Hotel
Travelodge London Excel Hotel
nr. 359 van 1.077 in Londen
891 beoordelingen
East End / East London
Travelodge London Hackney Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Travelodge London Stratford geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Travelodge London Stratford

Adres: High Street, Stratford 1 Park Lane, Londen E15 2JG, Verenigd Koninkrijk
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen
Voorzieningen:
Bar/lounge Restaurant Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 328 van 1.077 hotels in Londen
Prijsklasse: 45 € - 118 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — Travelodge London Stratford 3.5*
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, HotelsClick, Thomas Cook International AG, Travelodge Hotels Ltd, Thomas Cook International AG, 5viajes2012 S.L. en TripOnline SA, dus je kunt je reserveringen bij Travelodge London Stratford met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding