Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Travelodge London Stratford
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Hotel bekijken
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel bekijken
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel bekijken
Heel goed 4/5
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel bekijken
Hotel bekijken
Goed 3,5/5
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel bekijken
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel bekijken
Goed 3,5/5
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
  • Gratis internet
Beoordelingen (1.345)
Beoordelingen filteren
1.345 resultaten
Waardering van reizigers
492
553
182
61
57
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
492
553
182
61
57
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.345 beoordelingen
1 mei 2017 beoordeeld

Eenvoudig, maar prima uitvalbasis voor een stedentrip. Station met overground en underground op loopafstand, evenals een groot winkelcentrum. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. (Engels) ontbijt is heerlijk en genoeg. Kortom...een aanrader.

  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marcodisberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2017 beoordeeld

Zeker een aanrader voor een citytrip naar Londen ( bushalte vlak aan de deur(metro en treinstation 5 min wandelen) personeel was heel vriendelijk en behulpzaam ontbijt heel lekker en zeker genoeg. Je kan ook dineren aan een zeer democratische prijs.Mooie en proper verzorgde kamers

Kamertip: Er staat een verwarming op de kamer, maar die hebben wij afgezet wegens te warm
  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Charlotte from The Social Media Team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2017
Google-vertaling

May we thank you for your review of our London Stratford Travelodge. We are so pleased to learn your room was clean and you found the hotel team to be excellent. We aim to provide an enjoyable stay for all of our guests and we are so pleased to hear this has been achieved. We will be sure to pass your positive comments to the hotel and we do hope you stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2016 beoordeeld

Netjes, alles wat nodig is in een basispakket, vriendelijk en voorkomend personeel naar Engelse gentlemenstijl. Zeer ruime kamer en badkamer. Goed voor een rustig verblijf met een veilig gevoel. Goed ontbijt.

  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank clementinewijckmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Niki from The Social Media Team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016
Google-vertaling

Many thanks for your review. It’s great that you found the staff to be friendly and helpful during your stay and that your room was comfortable.We strive to provide a positive experience and are happy to see this was the case. Thank you again for your review and we hope to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2016 beoordeeld

Goed hotel met Engels ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De kamers zijn niet echt groot en een bed van 1,40 meter breed is kingsize als het voor 1 persoon is anders is het een twijfelaar, maar desondanks hebben wij er heerlijk geslapen. Het hotel ligt op een kleine 10 minuten van bus- trein- en metrostation Stratford waar ook een groot overdekt winkelcentrum, Westfield, ligt.
In dit winkelcentrum ligt ook Jamies Italian waar je heerlijk kunt eten.
Een kamer zo hoog mogelijk aan de achterzijde is het meest rustig.

Kamertip: een kamer aan de achterzijde op een hoge verdieping is het meest rustig
  • Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jomaru6058
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Nicolas from the Social Media team van Travelodge London Stratford, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review. We are pleased to learn you were happy with the Hotel’s location and that your overall experience was a positive one. We aim to offer our guests great value stays in comfortable surroundings and we are happy to see that this has been achieved. Feedback is invaluable and a copy of your comments will be forwarded to the Hotel. Thank you once again and we do hope you will stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2016 beoordeeld

Uiterst correct en vriendelijk personeel. Kamer ruim genoeg, maar zonder kledingkast. Wel een "wegleg-plank", met daaronder ruimte om jassen e.d. te hangen.
Ontbijt engels en voldoende. Wordt overigens goed opgelet door personeel dat er voldoende aanwezig voor alle gasten, en tafels worden snel en kundig weer gereed gemaakt voor volgende gasten.
's-Avonds hebben we er niet gegeten. Als je wat later thuiskomt kan je nog wat te drinken halen aan de bar. Niet echt gezellig, maar afdoende.
Enige wat jammer was dat er niet gereageerd werd op een klacht mbt een langzaam continue doorlopende toilet (werd niet opgelost tijdens ons verblijf), maar we zijn er wel doorheen geslapen, dus viel achteraf wel mee.
Hotel ligt dichtbij winkelcentrum Stratford. Best wel gezellig.

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kaap55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken