Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.423)
Beoordelingen filteren
6.423 resultaten
Waardering van reizigers
4.455
1.536
295
94
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
4.455
1.536
295
94
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 6.423 beoordelingen
31 mei 2016 beoordeeld

Met een grote groep hebben we een aantal nachten overnacht in Hotel St. Ermin's. De entree is geweldig. De kamers zijn prima en verzorgd. Het ontbijtbuffet is compleet.
Het hotel vormde een prima basis voor de diverse uitstapjes in de stad met een ligging in Westminster.

  • Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank FBJM O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg mooi hotel met zeer vriendelijk personeel. Wat je zeker niet voorbij moet laten gaan is het diner. De chefkok (26jaar oud) was 2e bij Masterchef en dat is te proeven ook. De ligging van het hotel is uitstekend, op loopafstand van het Shipping district. Wat een aanrader is is te lopen naar de Big Ben, de brug over via de London Eye the Southbank te lopen tot de Towerbridge (+/- 8km), met name het laatste stuk is erg mooi geworden. Het enige negatieve over het hotel was de badkamer, groot genoeg om in te rolstoeldansen, maar de douche was is een te klein bad.

Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
Bedank Schiere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2012 beoordeeld

Een prachthotel op een schitterende locatie met een uitstekende service en comfort. Gelukkig boekten we ons hotel via een promotie want als je de volle prijs betaalt, is het een duur hotel.
Je zit er vlakbij toplocaties als Buckingham Palace, St James park en Hyde Park.

  • Verbleef: december 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Storyteller312457
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2011 beoordeeld

Rondom de Kerstdagen hebben wij in St. Ermin's verbleven. Dit was een hele fijne ervaring. Service in het hotel in 1 woord geweldig! Ontbijt was erg goed. Kamer comfortabel, vooral de bedden waren erg fijn. Ligging hotel erg centraal. Zeer zeker aan te raden.

  • Verbleef: december 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dolfijn3121
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
4 september 2011 beoordeeld

Dit is een heel mooi hotel, op een fantastische locatie
Eenvoudige wandeling naar Westminster Abbey, Southbank.
Heeft ook een metrostation net buiten de deur.
Alleen jammer dat de locatie zo geweldig was dat we de hele tijd buiten waren en ik geen wijn of high tea heb genomen op het heerlijke terras!

1  Bedank Lynn H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken