Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
280 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
112 US$
105 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
209 US$
163 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 187 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
173 US$
122 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
243 US$
190 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
135 US$
121 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
531 US$
446 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
299 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (8.104)
Beoordelingen filteren
8.104 resultaten
Waardering van reizigers
4.556
2.731
582
142
93
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
4.556
2.731
582
142
93
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 8.104 beoordelingen
10 maart 2017 beoordeeld

Voor een paar dagen Londen dit hotel geboekt. Zeer voordelig in vergelijking met veel andere accomodaties.

De locatie is uitmuntend. Achter de London Eye, dicht bij The House of Parliament en op loopafstand van Waterloo Station. De kamers zijn schoon, maar wat verouderd. Het bed was zeer goed, echter voldeed voornamelijk de kast niet aan deze tijd.

Perfect om bij te komen na een lange dag Londen.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Rohan_Par
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2016 beoordeeld

Bij het binnenkomen direct ontvangen in de loby. Inchecken moet normaal gebeuren aan één van de automaten. Maar blijkbaar hadden we een fout in onze boeking; Direct opgelost door aanwezige personeel. Eens op de kamer bleek kamer te klein en stond er een kinderbedje (niet voor een 15 jarige). Na dit te melden aan de balie, direct en zonder problemen andere kamer gekregen.
Iets verder in de straat zijn werken aan de gang; Hier hadden wij echter geen last van. Alle ramen zijn dubbel uitgevoerd.
Personeel allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Eén minpuntje: Enkel Engels ontbijt te krijgen. Geen schelletje kaas of hesp. Wel confituur of Choco (na goed rondkiijken). Maar bonen, worst, spek, eieren,.... genoeg te verkrijgen. Na een paar dagen begon dit wel tegen te steken.

Kamertip: Probeer een kamer aan de zijkant te verkrijgen, zo heb je minimaal zicht op de Londen Eye.
  • Verbleef: november 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank michbaclub
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt in het gebouw County Hall net naast The London Eye. De hotel kamers zijn aan de achterzijde, dus niet aan de Theems, maar wel aan een hele rustige autovrije straat, dus geen herrie 's nachts en overdag loop je linksom de hoek om naar London Eye en rechtsom naar de Westminster Bridge. Ook 's avonds supermooi met lichtjes. En dichtbij metro stations Westminster en Waterloo, dus je bent zo de hele stad door. Het ontbijt is uitgebreid en bij het eten 's avonds hebben ze een hele uitgebreide goede kaart, ook voor kinderen (kinder voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert is slechts £5.50.) kortom, perfecte locatie, heerlijke nachtrust en goed eten.

Verbleef: november 2016, reisde met familie
Bedank ValeryNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2016 beoordeeld

Vijf dagen verbleven met familie in dit hotel. De kamers zagen er goed uit en waren schoon. Het ontbreken van een airco in de kamers is wel een probleem als je in de zomer gaat en het warm is in de kamer. Het ontbijt was vooral gericht op Engelsen waarbij beleg zoals kaas en ham ontbreken, maar verder was er genoeg keus. De ligging van het hotel is ideaal aangezien je binnen tien minuten lopen in het centrum van Londen bent en bijvoorbeeld de bezienswaardigheid het London Eye naast het hotel staat.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank T0m010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2016 beoordeeld

Vier nachten doorgebracht in de Premier Inn County Hall. De kamer was schoon en ruim, het personeel was vriendelijk. Het hotel is prima centraal gelegen, vlak bij London Eye en Waterloo Station (trein en metro). Veel interessante plekken (o.a. Big Ben, Westminster Abbey, National Gallery, Covent Garden) op loopafstand. Het ontbijt was goed genoeg, alleen jammer dat er geen vers beleg was zoals kaas. Hotelprijzen in London zijn wel een stuk hoger dan in veel andere steden.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Adrie010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken