Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastische ervaring”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
The Montcalm at the Brewery London City
Beoordeeld als nr. 92 van 1.077 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
16 januari 2017 beoordeeld

Dit is één van de beste hotels waar ik ooit heb overnacht! De kamer is ruim, schoon en voorzien van alle gemakken. In de lobby heb je de mogelijkheid om gratis een kop koffie of thee te drinken.

Het hotel is op loopafstand van het centrum en diverse musea. Een echte aanrader!

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hendrik32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remus O, General Manager van The Montcalm at the Brewery London City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 januari 2017


Lieve Hendrik,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling.

Het team en ik zijn zeer verheugd om te zien hoeveel je genoten hebt van uw verblijf bij ons in het Montcalm bij The Brewery. Ik ben blij te zien dat je maakte gebruik van onze koffie en thee station in onze lobby, die veel complimenten gehad.

Nogmaals bedankt voor je mening en we kijken uit naar uw rendement.

Met vriendelijke groet,


Remus Obertelli
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.836)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.836 beoordelingen

29 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een fantastisch verblijf gehad in dit heerlijke hotel. Met name de persoonlijke aandacht van Neil, heeft ons verblijf tot een onvergetelijke ervaring weten te brengen. Uitstekende locatie, de kamers zijn wat aan de kleine kant .

Verbleef: December, 2016, reisde met vrienden
Bedank robertNetherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remus O, General Manager van The Montcalm at the Brewery London City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2017

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw 5 van de 5 beoordeling.

We zijn zo blij om te zien hoeveel u uw ervaring genoten terwijl u bij ons waren in Londen, The Montcalm in de brouwerij. Neil, een van onze Night Managers, is een gewaardeerd lid van het team en ik ben blij om te zien je zijn naam te noemen.

Wij hopen u weer welkom terug.

Met vriendelijke groet,


Remus Obertelli
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is echt super. Heerlijke bedden, zeer vriendelijk personeel en licht super centraal. Zelfs op loopafstand naar Liverpoolstreet. De merk douche en lichaamsproducten zijn echt een pluspunt. Ontbijt is niet goedkoop maar zeer goed. Echt een aanrader dit hotel.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank Jolanda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DaisySl, Manager van The Montcalm at the Brewery London City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your kind words and great review!

We greatly value and appreciate your wonderful compliments regarding quality of atmosphere, service and hospitality received and will certainly pass on your comments and observations to the team.

We are looking forward welcoming you back soon in order to have another memorable stay.

Kind Regards
Daisy Slavkova
Asst.House Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

Wat een feest was dit hotel. Vanaf het eerste moment waande je je in een chic duur hotel en ja ze hebben 5 sterren. Meer dan waard. De prijsklasse ligt op 3-4 sterrenniveau maar binnen zijn het de 5 sterren meer dan waard.Alles is erg verfijnd.Prachtige kamers, heerlijke bedden. Niet grote kamers maar volop ruimte.Ik hoop echt nog eens terug te gaan.

Verbleef: Juni, 2016
1  Bedank ElsedeJong
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DaisySl, Manager van The Montcalm at the Brewery London City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your comments and feedback with us.

We were delighted to hear your Montcalm at The Brewery experience was flawless and you enjoyed your stay with us.

Thank you again for your lovely review, we hope to have the pleasure of welcoming you back soon.

Kind Regards,
Daisy Slavkova
Asst.House Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hele hotel is werkelijk brandschoon en de kamers zijn mooi ingericht met een perfecte inloopdouche. Wij hadden alleen wat moeite met de voor ons te kleine en te zachte bedden, maar daar hadden we in Londen al rekening mee gehouden. Perfecte locatie en absoluut de moeite waard.

Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
1  Bedank Pukkel67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StevenSands, General Manager van The Montcalm at the Brewery London City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2015
Google-vertaling

Dear Pukkel67

Thank you for such a wonderful review.

I was also glad that our team have exceeded your expectations and we are all looking forwards to your next stay.

Kind Regards
Steven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
City of London
Montcalm Royal London House - City of London
City of London
London City Suites By Montcalm
Shoreditch
M by Montcalm Shoreditch London Tech City
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
City of London
South Place Hotel
South Place Hotel
nr. 48 van 1.077 in Londen
1.069 beoordelingen
Clerkenwell
Malmaison London
Malmaison London
nr. 225 van 1.077 in Londen
1.596 beoordelingen
Marylebone
The Montcalm London Marble Arch
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Montcalm at the Brewery London City geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Montcalm at the Brewery London City

Adres: 52 Chiswell Street, Londen EC1Y 4SA, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > City of London
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 17 romantisch hotel in Londen
Nr. 42 zakenhotel in Londen
Nr. 85 luxe hotel in Londen
Prijsklasse: 127 € - 294 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The Montcalm at the Brewery London City 5*
Aantal kamers: 12
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Montcalm at the Brewery London City met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Montcalm At The Brewery London City Hotel London

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding