Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.179)
Beoordelingen filteren
2.179 resultaten
Waardering van reizigers
1.294
635
161
48
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.294
635
161
48
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.179 beoordelingen
11 oktober 2015 beoordeeld

Uitstekend hotel. Alles netjes en in orde. Vriendelijke bediening. Kamers waren netjes en schoon. Self check in service met hulp van personeel. Airco op de kamer, waterkoker. Iedere dag werd er netjes schoon gemaakt. Echt een aanrader. Op 5 min van DLR station en Tesco supermarkt.

Kamertip: Naast travellodge hotel (bij DLR station) zit een supermarkt, restaurant aan de overkant schijnt erg goed te zijn.
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Xander O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2015 beoordeeld

Het hotel ligt op 5/10 minuten lopen van Greenwich DLR en de Underground. Prima locatie, parkeren kan mits je 's morgens op tijd bent voor £7 per dag. Het ontbijt is een buffet en is goed verzorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamer en goeie douche

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank K_dude1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Het in checken was een drama maar de rest was prima. Goede, schone en ruime kamers. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Slechts 30 min gratis Wi-Fi. Goede parkeer garage beschikbaar. Vlak bij trein en metro aansluiting. Snelle OV route naar hartje London. Nette en veilige buurt. In Greenwich is ook het een en ander te doen en te zien. Leuke winkeltjes en restaurants

Verbleef: mei 2014, reisde met vrienden
Bedank John R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2014 beoordeeld

mijn vrouw en ik waren voor een weekend in londen want we haddden deze reis gewonnen.het hotel premier inn is echt aan te bevelen. de bediening erg vriendelijk en behulpzaam. het ontbijt was heel erg lekker.

Kamertip: in dit hotel hebben ze de avondrust hoog in het vaandel.
  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jos s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2013 beoordeeld

Dit hotel is een uitstekende keuze om London te bezoeken. Je zit vlakbij Greenwich Central Station vanwaar je met de DLR in ongeveer 20 minuten in Londen Centrum bent. De sights van Greenwich zelf zijn op ongeveer een kwartiertje stappen. Het hotel zelf is hygiënisch in orde en gaat er prat op dat je een goede nachtrust beleeft. De eerste nacht was dat niet het geval door een defect alarmsignaal dat ons om 4.30u ruw uit onze slaap wekte. De persoon aan de balie(Paul) heeft er echt alles aan gedaan om dit geluid te stoppen. Toen wij de volgende ochtend over het gebrek aan nachtrust naar de balie gingen kregen we te horen dat we deze nacht integraal terugbetaald kregen. Dat is service geven! Er zijn altijd zaken die je niet in de hand hebt maar de manier waarop je, als hotel reageert blijft de mensen bij. Ook het restaurant van het hotel mag er wezen. Het is geen haute cuisine maar wel smakelijk en goed bereid eten voor een redelijke prijs. Het English breakfast was ook zeer smakelijk. De parking is voor mensen die met de auto komen een pluspunt. Je auto staat afgeschermd tegen een redelijke prijs.

  • Verbleef: april 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Tom D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4381, Manager van Premier Inn London Greenwich Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2013
Google-vertaling

Thank you for the feedback. We are pleased to hear that you were happy with the services and the resolution to the problem you experienced.

A comfortable and enjoyable experience is what we strive to provide to every guest staying at Premier Inn. Such is our commitment that when we do break our promise, we are the only UK Hotel Company to offer a refund for the nights stay by way of apology.

Looking forward to welcoming you again here at Premier Inn London Greenwich

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken