Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.552)
Beoordelingen filteren
1.552 resultaten
Waardering van reizigers
674
604
193
50
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
674
604
193
50
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.552 beoordelingen
16 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is prima, niet heel bijzonder maar zeker niet slecht. De locatie is heel goed. Parken in de buurt en ook de Stables market (die ik iedereen aan kan raden). Op loopafstand van de metro en voor de uitgaanstypes stopt de nachtrust ook om de hoek.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Jotti H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2014 beoordeeld

Heel goed rustig hotel met vriendelijk, behulpzaam personeel. Heel goede uitvalbasis om Londen te bezichtigen! Heel ruim aanbod van typisch Engels ontbijt tot ...! Heel verzorgde kamers en goed beveiligd hotel. Eén minpuntje, de WIFI is er te betalen. Ligt enkel meters van een metrostation en heel ligt op dezelfde metrolijn om naar centrum Londen te gaan (15min). Een echte aanrader!

  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Patricksabroso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karen H, Manager van Premier Inn London Hampstead Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2014
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your recent feedback. I am happy to hear that the team were friendly and helpful as we do try to welcome all our guests.

As you experienced it is excellent for getting into central London and we are glad you were able to visit london as planned.

We look forward in seeing you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2014 beoordeeld

Eigenlijk een geweldig hotel voor een weekendje Londen. Met de metro op 15' in het centrum. Ook Camden town ligt op de weg (5min met de metro). Super ontbijt ook, ongeacht het uur waarop je verschijnt. Er is wel geen beleg zoals kaas, hesp, salami,...het enige hartige is the full English one. Maar dan wel dagelijks met alles er op en er aan.

  • Verbleef: mei 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anke P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karen H, Manager van Premier Inn London Hampstead Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2014
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your comments on your recent stay with us at London Hampstead Premier Inn. I am happy to hear that you enjoyed your stay and that you were able to visit Camden and surrounding areas.
We are very proud of our great value all you can eat Breakfast buffet and happy to hear that you do too.

We look forward in welcoming you on your next visit with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2014 beoordeeld

Dit is zonder een meer een prima prijs/kwaliteitshotel. Het hotel is basic maar er valt niets op aan te merken. Het ontbijt is zeer verzorgd, het personeel is vriendelijk en alles is zeer netjes. De nabijheid van een vlotte metroverbinding is zeker een groot pluspunt.

  • Verbleef: april 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Elsemie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karen H, Manager van Premier Inn London Hampstead Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 mei 2014
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your comments on your recent stay with us. Our prices do change the busier we get, but you can find some really good deals on our webpage. I am glad to hear you found the team friendly and that you enjoyed our all you can eat Premier Inn breakfast.

I look forward in welcoming you back again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
30 augustus 2011 beoordeeld

Wij verbleven net in het Premier Inn in Hampstead, we verblijven hier minstens eenmaal per jaar en hebben dit langer dan tien jaar gedaan en we werden nooit teleurgesteld. Het personeel is altijd vriendelijk en vrolijk om het hoofd te bieden aan eventuele verzoeken die je voor hen hebt. Onze auto-accu begaf het toen we er waren en de zeer vriendelijke receptioniste deed al het mogelijke om ons te helpen. Zij gebruikte haar auto met startkabels. We werden altijd begroet met een glimlach door alle medewerkers. Het eten is goed en het hotel is schoon, wat wil je nog meer? Hampstead heeft een goede keuze aan pubs en restaurants om te eten en het is niet zo
duur als London zelf. Het metrostation ligt op twee minuten lopen en het duurt ongeveer tien minuten om in het centrum van Londen te komen. Een excellente plek om te verblijven als je denkt aan een trip naar de hoofdstad.

Bedank phillips1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken